Valoranta Spray Atamıyorum Öneriniz Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dm gir kafaya oynarak 2 şer 2 şer movement yaparak sık bir süre sonra alışıyorsun ama yerine görede spray atman gerekiyor
Post automatically merged:

kanka immo 1 m aimim tutmadigi zamanlar sadece guardian ve op oynuyorum oyle bi çözüm buldum ben
vandal ile vuramadıgım zaman guardian ile oynuyorum gerçekten işe yarıyor bu arada :D

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
poligonda hassasiyet ayarla ve tek tek sıkmaya çalış kanka.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sana vereceğim en büyük tavsiye ctrl kullanma hatta tus ayarlarından ctrl yi devredısı bırak aynı sey bende de cok oldu

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
daha çok oynadıkça eğimin gelişir, birde antreman modunda karakterini ileriye baktığını düşün ve tam tersine döndür tam arkana bak ve hassasiyetini ona göre yap daha iyi eğime sahip olursun diye düşünüyorum
yt videolarından görmüştüm söylediğini ama arkadaş anlayamyabilir bunu yt baksın bence kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Csden Valoranta yeni geçtim ama spray atmaya alışkın olduğum için sürekli spray atıyorum ama valorantta spray çok alakasız yerlere gidiyor gibi öneriniz nedir?
cs ile valo arasında fark var poligonda ilk once phantom la başla cs ye alışık bir silah bence

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
phantom kullan ilk 4 5 mermi hiç sekmiyor poligonda alıştırma yapabilirsin yada aimlab yükle steamdan yarayı yok bir işe yaramıyor diyenlerde var yarıyor diyenlerde var

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Csden Valoranta yeni geçtim ama spray atmaya alışkın olduğum için sürekli spray atıyorum ama valorantta spray çok alakasız yerlere gidiyor gibi öneriniz nedir?
tek tek sık yaada logıtech g300s alıp makro ac baska cıhazlarda makro varmı bılmıyorum

Üye
3 HİZMET YILI
ısınmak için ölüm maçına gir aim çalış ik 3 kurşun saice aimdeki yere gidiyö geri kalanlar saçma yerlere gidiyor onu tecrübe etmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kankam poligona girip 15 dk alıştırma yap sonra bi dm sonra rekoda fena

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben direk tek atmaya oyna reis uzak mesafede tek atmak daha onemli

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Zıplama tuşu ile ateş etme tuşunu mouseun sol tıkına ayarla ve ölüm maçı gir one tap atmaya alışırsın ben böyle alıştım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant sprey oyunu degil zaten iki mermi atarsın aim çalış kanka spreyi napıcan nfkakfkme

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valo nun eksiklerinden biride aslında bu belli bir spray sistemi yok warzone ve cs gibi ve birazcık şansa bağlı bir oyun hs odaklı oyun olduğu için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam valoda tek tek sıkman lazım ve cs den de alışıksndır eğimi adamın olabileciği yerlere doğru al buda zman la olur

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
her silahın kendine has mermi izi vardır poligonda düz duvara fareni haraket ettirmeden sadece ateş etme tuşuna basarak bir şarjör boşalt sonra o silahın mermi izini aklına kazı ben bunu phantom da yapardım sonradan hassasiyet düşürdüm alışmaya başladım güzel spreyler attırıyo

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
One tap croshairlerine bak internetten one tap atmani öneririm ozaman hic bir sekilde spray atamitorsan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
one tap alismaya calis csdeki gibi spray düz gitmiyor maalesef

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
3 4 mermi sıkıp bırak , bu şekilde sıkarsan mermiler daha isabetli gidecektir

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
valo spray atılıcak bı oyun degıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...