vandal ile vuramadıgım zaman guardian ile oynuyorum gerçekten işe yarıyor bu aradakanka immo 1 m aimim tutmadigi zamanlar sadece guardian ve op oynuyorum oyle bi çözüm buldum ben
spray atmaya calisma adamin kafasina tek tik atmaya odaklan yeterCsden Valoranta yeni geçtim ama spray atmaya alışkın olduğum için sürekli spray atıyorum ama valorantta spray çok alakasız yerlere gidiyor gibi öneriniz nedir?
yt videolarından görmüştüm söylediğini ama arkadaş anlayamyabilir bunu yt baksın bence kesinlikledaha çok oynadıkça eğimin gelişir, birde antreman modunda karakterini ileriye baktığını düşün ve tam tersine döndür tam arkana bak ve hassasiyetini ona göre yap daha iyi eğime sahip olursun diye düşünüyorum
cs ile valo arasında fark var poligonda ilk once phantom la başla cs ye alışık bir silah benceCsden Valoranta yeni geçtim ama spray atmaya alışkın olduğum için sürekli spray atıyorum ama valorantta spray çok alakasız yerlere gidiyor gibi öneriniz nedir?
tek tek sık yaada logıtech g300s alıp makro ac baska cıhazlarda makro varmı bılmıyorumCsden Valoranta yeni geçtim ama spray atmaya alışkın olduğum için sürekli spray atıyorum ama valorantta spray çok alakasız yerlere gidiyor gibi öneriniz nedir?
ısınmak için ölüm maçına gir aim çalış ik 3 kurşun saice aimdeki yere gidiyö geri kalanlar saçma yerlere gidiyor onu tecrübe etmen lazımCsden Valoranta yeni geçtim ama spray atmaya alışkın olduğum için sürekli spray atıyorum ama valorantta spray çok alakasız yerlere gidiyor gibi öneriniz nedir?
her silahın kendine has mermi izi vardır poligonda düz duvara fareni haraket ettirmeden sadece ateş etme tuşuna basarak bir şarjör boşalt sonra o silahın mermi izini aklına kazı ben bunu phantom da yapardım sonradan hassasiyet düşürdüm alışmaya başladım güzel spreyler attırıyoCsden Valoranta yeni geçtim ama spray atmaya alışkın olduğum için sürekli spray atıyorum ama valorantta spray çok alakasız yerlere gidiyor gibi öneriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?