Valoranta triggerbot tarzı programlar neden gelmiyor, Vanguard'la ilgili mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Anti-cheat baya güçlü dikkatli ol.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile koruması felan iyi değil o kadar da sadece free hileler çok kişi tarafından kullanıldığından hızlı fix yiyor.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bende arıyorum ama valorantın hile koruma sistemi harika

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorantın hile koruması iyi diyenlerin bilgisayar oyunları ve hile hakkında pek bi fikri olduğunu zannetmiyorum. piyasada ücretsiz bin tane valorant hilesi dolaşıyor birçoğu çalışıyor. araştırırsan bulursun...

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valonun hile koruması çok iyi ücretsiz ancak trigger bot falan bulabilirsin onlarda pek işini görmeyeceği gibi üstüne birde banlatır ücretli spooferli hile satanda toplam 3 yada 4 site var onlarda dolar bazında sattığı için 1 günlük hile 130 liraya falan denk geliyor aşşağı yukarı pahalı yani

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
benim arkdaşım uğraşıyor yazılımda yazdı aurdino diye bi cihazla aimbot kullanıyorum ondan satın aldım süresiz kullanıyoz ban yemedim halen hemde baya oldu xd

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valorant tamamıyla vanguard üzerinden çalışıyor adamlar cs nin hileden geçilmediğini bildikleri için kendilerini koruma altına almışlar tabi birgün o da çözülür ama şuan elden gelen bişi yok

Üye
5 HİZMET YILI
valorant's anti system is soo powerfull they even pay hackers who can hack and bypass their anti cheat system...idk

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
riotun geliştirdiği ve oyunu yüklemeden onu yüklettirdiği wanguard uygulaması görebileceğin en iyi hile düşmanıdır yan hesabın felan varsa abartmadan yap ama asıl hesapla yapılmaz

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Adamların koruması çok iyi. O yüzden birçok hile yapılamıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 kere ban yersen geri dönüşü yok uğraşma bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
valorant hile koruma sistemi çok iyi bundan kaynaklıdır

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
vanguard çok iyi hile yapmak zor.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Olay hileyi yapamamak değil, Olay hileyi detectlenmesini engellemek çünkü Valorant'ta sen herhangi bir "sanal" tuş gönderdiğinde LLKHF_INJECTED (Klavye) veya LLMHF_INJECTED (Mouse) flaglarından bulunuyor ve o flaglar dahil olduğunda Valorant o tuşu oyuna yansıtmıyor (mouse_event, keyb_event, SendInput, NtSendInput vb. gibi methodlar kullandığında bu flaglar sayesinde oyuna yansıtılmaz (fakat nedense LButton/RButton gibi tuşlar gönderebiliyorsun ama gönderdiğin anda senin gönderdiğin tuşun sanal olduğunu bilir)) o yüzden Valorant'a hile yazanlar Kernel seviye driverlara yönelti (Interception vs.) fakat bu seferde Interception gibi genele sunulmuş driverlar VANGUARD'ın blackliste alındı fakat sonra gelen tepkiler üzerine tekrar whiteliste alınmıştı fakat sanırsam tekrar blackliste alınmış bu olaylardan sonra Valorant'ta bu türden hile yazanlar Hardware Cheatlere yönelti herhangi bi tuş göndermek için en çok kullanılan sistemlerden biri de (Arduiona Leonardo - ATMEGA32U4) yöneltiler fakat VANGUARDda bu sefer bunları algılamak için sistemler yazdı kısaca günümüz şartlarında "Genel(Public)" materyallerle Vanguardda TriggerBot, AimAssist gibi sistemler yazarsanız detect olacağını düşünüyorum. (Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın :)) Dipnot : Bahsettiğim hileler macro tarzı hileler, Memory gibi Read/Write Memory olayları olan hilelerden bahsetmiyorum

Son düzenleme:
CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Olay hileyi yapamamak değil, Olay hileyi detectlenmesini engellemek çünkü Valorant'ta sen herhangi bir "sanal" tuş gönderdiğinde LLKHF_INJECTED (Klavye) veya LLMHF_INJECTED (Mouse) flaglarından bulunuyor ve o flaglar dahil olduğunda Valorant o tuşu oyuna yansıtmıyor (mouse_event, keyb_event, SendInput, NtSendInput vb. gibi methodlar kullandığında bu flaglar sayesinde oyuna yansıtılmaz (fakat nedense LButton/RButton gibi tuşlar gönderebiliyorsun ama gönderdiğin anda senin gönderdiğin tuşun sanal olduğunu bilir)) o yüzden Valorant'a hile yazanlar Kernel seviye driverlara yönelti (Interception vs.) fakat bu seferde Interception gibi genele sunulmuş driverlar VANGUARD'ın blackliste alındı fakat sonra gelen tepkiler üzerine tekrar whiteliste alınmıştı fakat sanırsam tekrar blackliste alınmış bu olaylardan sonra Valorant'ta bu türden hile yazanlar Hardware Cheatlere yönelti herhangi bi tuş göndermek için en çok kullanılan sistemlerden biri de (Arduiona Leonardo - ATMEGA32U4) yöneltiler fakat VANGUARDda bu sefer bunları algılamak için sistemler yazdı kısaca günümüz şartlarında "Genel(Public)" materyallerle Vanguardda TriggerBot, AimAssist gibi sistemler yazarsanız detect olacağını düşünüyorum. (Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın :))
Dipnot : Bahsettiğim hileler macro tarzı hileler, Memory gibi Read/Write Memory olayları olan hilelerden bahsetmiyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Korumaları
Valorant tamamıyla vanguard üzerinden çalışıyor adamlar cs nin hileden geçilmediğini bildikleri için kendilerini koruma altına almışlar tabi birgün o da çözülür ama şuan elden gelen bişi yok
Evet tamamen katılıyorum hatta valorant oyun gelıstırıcılerınden bu yönde bı acıklamada vardı ilk zamanlarda

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bir dönem hileler cirit atıyordu ve uzun bir süre de devam ettiler. Bu aralar var mı bilmiyorum, varsa bilemem. Ayrıca merak ettiğim şey o dönem hile kullananlar banlanmıyordu adamlar radianta kasıp kasıp hesap satıyolardı. O dönemden sonra ne değişti de hile yok, değiştiyse bile tekrardan yapılamaz mı?
Post automatically merged:

Dipnot : Bahsettiğim hileler macro tarzı hileler, Memory gibi Read/Write Memory olayları olan hilelerden bahsetmiyorum
Peki ya donanımsal hile var mı? Bildiğim kadarı ile Nisay donanım hilesinden ban yemiş fakat detect olarak değil manuel kontrol ile yemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...