Onaylı Üye
ban yeme olasığı nedir !
Dipnot : Bahsettiğim hileler macro tarzı hileler, Memory gibi Read/Write Memory olayları olan hilelerden bahsetmiyorumOlay hileyi yapamamak değil, Olay hileyi detectlenmesini engellemek çünkü Valorant'ta sen herhangi bir "sanal" tuş gönderdiğinde LLKHF_INJECTED (Klavye) veya LLMHF_INJECTED (Mouse) flaglarından bulunuyor ve o flaglar dahil olduğunda Valorant o tuşu oyuna yansıtmıyor (mouse_event, keyb_event, SendInput, NtSendInput vb. gibi methodlar kullandığında bu flaglar sayesinde oyuna yansıtılmaz (fakat nedense LButton/RButton gibi tuşlar gönderebiliyorsun ama gönderdiğin anda senin gönderdiğin tuşun sanal olduğunu bilir)) o yüzden Valorant'a hile yazanlar Kernel seviye driverlara yönelti (Interception vs.) fakat bu seferde Interception gibi genele sunulmuş driverlar VANGUARD'ın blackliste alındı fakat sonra gelen tepkiler üzerine tekrar whiteliste alınmıştı fakat sanırsam tekrar blackliste alınmış bu olaylardan sonra Valorant'ta bu türden hile yazanlar Hardware Cheatlere yönelti herhangi bi tuş göndermek için en çok kullanılan sistemlerden biri de (Arduiona Leonardo - ATMEGA32U4) yöneltiler fakat VANGUARDda bu sefer bunları algılamak için sistemler yazdı kısaca günümüz şartlarında "Genel(Public)" materyallerle Vanguardda TriggerBot, AimAssist gibi sistemler yazarsanız detect olacağını düşünüyorum. (Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın)
Evet tamamen katılıyorum hatta valorant oyun gelıstırıcılerınden bu yönde bı acıklamada vardı ilk zamanlardaValorant tamamıyla vanguard üzerinden çalışıyor adamlar cs nin hileden geçilmediğini bildikleri için kendilerini koruma altına almışlar tabi birgün o da çözülür ama şuan elden gelen bişi yok
Peki ya donanımsal hile var mı? Bildiğim kadarı ile Nisay donanım hilesinden ban yemiş fakat detect olarak değil manuel kontrol ile yemiş.Dipnot : Bahsettiğim hileler macro tarzı hileler, Memory gibi Read/Write Memory olayları olan hilelerden bahsetmiyorum