Valorant'a yeni başlayan birisi için tavsiyeleriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Oyuna başlayalı 1 ay falan oluyor. Az çok bilgim vardı beta sürümünde denemişliğim ama şu an oyuna başlamak istedim. 1 aydır oynuyorum ama bu oyun nasıl oynanmalı tam olarak? Örneğin hangi Hero'lar kolay? O Hero'lar nasıl oynanmalı? Nasıl rank atlayabilirim? Bu tarz sorularıma cevap arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hareket ederek ateş edersen isabet oranın düşecektir. Hareketsiz dururken kafadan vurmayı hedefle

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bende yeni başladım ama oynayacak arkadaşım yok o yüzden oynamıyorum arkadaş olmak isteyen varmı

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aimlab kullan ve deathmatch gir bol bol. Eğilerek vurmak daha kolaydır ama buna sakın alışma. Eğildiğin zaman hareketsiz kalırsın ve kolay hedef olursun. Hareketli ol ama koşarak vurma, vuracağın zaman dur, sonra sağ sol yap, sonra bir daha dur, sık. Böyle böyle geliştir aimini.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ctrl alışkanlığını bırak ve koşarak sıkma ben ctrl yi hala bırakamadım :/

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hilelere dikkat etmeni öneririm gerçi hemen banlanıyoruz hileden bana dikkat et :)

Üye
2 HİZMET YILI
Koşarak oynama, taramalı oynama, tık tık tek tek atışla kafadan vurmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Online oyunlardaki en temel hedefin önce oyundan ne istediğini bilmek. Amacın rank kasmaksa özellikle pubg mobile gibi bi oyunda pus bekle derim. Ama değilse keyif almak istiyorsan bam güm dalıcaksın. Sana önerebileceğim tek şey bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...