Knight Online'a yeni başlayan birisi için farm yapma tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu devirde Knight Online'a yeni başlayan biri mi diyebilirsiniz ama öyle. Knight Online'a başlamayı düşünüyorum, tabii ki de amacım farm. Sizce sıfırdan bir hesap açıp sırf farm için oyuna başlamak mantıklı mı? Daha alternatif yollar var mı ve oyun içerisinde yapıp yapmamam gereken şeyleri söyleyebilir misiniz farm için?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence başlama. başlayacaksan da krowaz utc olmayan sw de bp ile başla. itemleri ucuz tek kombosu var ama gerçekten hiç bilmiyorsan ve sıfırdan başlayacaksan çok zorlanırsın baştan bilmek lazım

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence başlama. başlayacaksan da krowaz utc olmayan sw de bp ile başla. itemleri ucuz tek kombosu var ama gerçekten hiç bilmiyorsan ve sıfırdan başlayacaksan çok zorlanırsın baştan bilmek lazım
Valla ok adar bilmiyorum ki şu bahsettigin terimleri bile anlamadım:D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka o zaman hiç başlama boşver :D
Tek derdim farm yapıp para kasmak video izleyerek oyunu öğrenirim az çok onda sıkıntı yokta farm için onerebilecegin şeyler varmı sen yetkili bı abiye benziyorsun :Dd

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka yok o kadar yetkili değilim de oyunun durumu şu an hiç iç açıcı değil. bilen adam bile kanser olup bırakıyor. 2 kişi tekrardan başladık geçenlerde. slotları mafya gibi tutuyorlar. biyerde kasayım diyorsun karşı ırktan kankası gelip seni kesiyor adamın elinden slotu alsan 10 charla gelip yine slotu elinden alıyor. iki ucu krili değnek yani 10 :D ya 10 arkadaş başlayacaksın ya da yayıncı olacaksın başka türlü barındırmazlar parsellemişler para yapan heryeri :D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka yok o kadar yetkili değilim de oyunun durumu şu an hiç iç açıcı değil. bilen adam bile kanser olup bırakıyor. 2 kişi tekrardan başladık geçenlerde. slotları mafya gibi tutuyorlar. biyerde kasayım diyorsun karşı ırktan kankası gelip seni kesiyor adamın elinden slotu alsan 10 charla gelip yine slotu elinden alıyor. iki ucu krili değnek yani 10 :D ya 10 arkadaş başlayacaksın ya da yayıncı olacaksın başka türlü barındırmazlar parsellemişler para yapan heryeri :D
O muhabbetleri duydum adamlar oyunda çete olmuşlar resmen bunun bı çaresi yokmu

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yok malesef oyuncular bunu istiyor düzen de böyle gidiyor

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
bi süre sonra psikoloji bırakmıyor tavsiye etmem :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
psikolojinin bozulmasını istemiyorsan bulaşma

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ah eskı knıghtı ozlememek elde degıl 2005-2009 yılları arasını mumla arıyorum.. suan oynanmaz halde.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
farm tavsiyesi dışında, daha önce oynamadım ama çok ilgimi çekiyo. başlanır mı sıfırdan bu oyuna?

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
knk para kazanma gibi bi beklentin varsa bunu tek pc üzerinden sadece 1 günlük çerez paranı çıkartırsın başta itemlerinin iyi olması lazım ve bir den fazla pcden kasılarak ayda 8k dan 10kya kadar kazanabilirsin

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
başlangıç için pvp serverleri deneyebilirsin bu arada. kasılması item yapması kolay olduğu için oyunu hızlı öğrenip ondan sonra orjinal servera geçebilirsin illa başlayacaksan

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Zero'da Haunga warriora 60 lvl asas koyarak genie ile farm yapabilirsin. 10-15m civarı günlük para bırakıyor masrafları çıkınca. Elle mi farm yapıcaksın genie ile mi belirtmemişsin o yüzden genie farm önerisi vermiş oldum. El ile farmlıyacaksan manticore gayet iyi para bırakırda macrocularla kapışman lazım baya bide itemli oluyor onlar genelde :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
ben kayıt olamadım bir türlü undefied hatası alıyorm

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum aktif 8 kişi olmalısınkı bırseyler yapabılesın yoksa brakmıyorlar her yerde ittifak var oyun super bencede getirisi olan bir oyun ama ekip şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...