Valorant'a yeni başlıyorum taktik verir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar Herkese, Valorant yeni başlıyacağım her hangi bir taktik veya öneriniz var mı? ipuç'da olabilir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga xbox gamepass alabilirsin sana cok rahatlık saglar hem xp boost olarak hızlı kasarsın hemde bütün karakterleri veriyo oyundaki hem kenidne göre olan bi carıda hızlı bulursun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun diyelim o zaman ilk öncelikle oynayacağın ajanların hangi özellikleri ne işe yarıyor bu tarz şeyleri videolardan öğrenmeni tavsiye ederim ve birçok mekaniği de aynı şekilde mapleri vs. videolardan öğrendikten sonra pratik yapa yapa oyna antrenmanlar yap geliştir kendini bu şekilde yani tamamen

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Riot Games Eu GIF by VALORANT Esports
Hazırlık aşamasında zaten birçok şey gösteriliyor. Tek yapman gereken doğru ajanı seçmek. Onun içinde ilk olarak brimstone öneririm başlangıç için harika ve bence çok güçlü. Sonra teker teker deneyip kendine uygun olanı seçebilirsin.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhabalar dostum ben Furkan :powerdog:

1. Karakterleri öğren: Oyunda birçok farklı karakter bulunuyor ve her birinin kendine özgü yetenekleri var. Karakterlerin nasıl kullanıldığını öğrenmek, oyunu daha etkili bir şekilde oynamanıza yardımcı olabilir.
  2. Aim antrenmanları yap: Oyunun temelinde aim (nişan alma) becerisi önemlidir. Bu nedenle, aim antrenmanları yapmak, daha iyi bir oyuncu olmanızı sağlayabilir.
  3. Takım çalışması: Valo, takım çalışmasına dayalı bir oyun olduğu için, takım arkadaşlarınızla iletişim kurmanız ve koordinasyonunuzu geliştirmeniz önemlidir.
  4. Haritaları öğren: Her haritanın kendine özgü özellikleri vardır. Haritaların nerede hangi noktalara gidilebileceğini öğrenmek, oyunda avantaj sağlayabilir.
  5. Stratejiler belirle: Her takımın kendine özgü stratejileri vardır. Kendinize uygun bir strateji belirleyerek takımınızla birlikte hareket edebilirsiniz.
  6. Oyun içi eşyaları öğren: Oyunda birçok farklı silah ve eşya bulunuyor. Bu eşyaların nasıl kullanıldığını öğrenmek, oyunu daha etkili bir şekilde oynamanıza yardımcı olabilir.
Umarım bu öneriler sana yardımcı olur. İyi şanslar ve iyi oyunlar dilerimm!

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka valo öyle bir oyun ki 2 gün oynama direk sıfırlanıyorsun. sürekli oynaman gerekli. ve reflekslerinin iyi olması lazım bu oyunda. skill odaklı olduğu için birden fazla şeye odaklanman gerektiği anlar çok oluyor

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende yeni başladım knk bakalım burdan hile ile yardıracaz artık :S

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
oyunu öğrenene kadar sesliyi kapalı tutmanı öneririm akıl sağlığın için :peepoBusiness:

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok zaman gerektiriyor kolay gelsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
hile açma başın ağrır bu kadar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tr de girme frankfurt da önermem kimse mic basmıyor her mapa göre ajan belirle kendine derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...