Yemez rage atmazsanArkadaşımla valorantda hileli oynamayı planlıyoruz ama onun hesabında battlepass var ben ban yersem arkadaşımda yermi yerse kaç gün ban yer? (Arkadaşda hile yok)
yiyeceğini sanmıyorum yese bile bi 7 gün falan uyarı banı alırArkadaşımla valorantda hileli oynamayı planlıyoruz ama onun hesabında battlepass var ben ban yersem arkadaşımda yermi yerse kaç gün ban yer? (Arkadaşda hile yok)
Ben legit oynicam ama ban yersem oda yer mi pre olduğumuz içinYemez rage atmazsan
Hile kullananlar gibi 3 ay mı yiyorArkadaşının yasaklanma riski rüksek, sen yasaklanmadığın sürece sorun yok.
süreli değil tamamen yasaklanma atıyorMerhaba sen ban yediğinde eğer hileni belli edersen ve arkadaşınla sürekli oynarsan onun elosu sıfırlanır ve süreli ban yer diye biliyorum
ben zamanında hile açmıştım arkadaşımla girdim oda ban yedi ama mh'nin hilesi değildi dikkat etmeni öneririmArkadaşımla valorantda hileli oynamayı planlıyoruz ama onun hesabında battlepass var ben ban yersem arkadaşımda yermi yerse kaç gün ban yer? (Arkadaşda hile yok)