Valorant'da Heyecan Verici Bir Değişiklik Hakkında Dedikodular Dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Valorant'da Heyecan Verici Bir Değişiklik Hakkında Dedikodular Dönüyor

Riot Games' popüler taktiksel nişancı oyunu Valorant'ın konsollara gelebileceği belirtiliyor. Valorant veri madencileri, Riot Games'in oyunun PC'ye özel olma durumuna son verip, yakında konsollara da port edilebileceğini ortaya çıkardı. Nintendo Switch'e dair herhangi bir bilgi verilmedi, ancak oyunun Microsoft'un Xbox Series X ve PlayStation 5'e geleceği söyleniyor. Xbox One ve PS4 için de planlar olduğu belirtiliyor. Bu konuda daha fazla ayrıntı verilmedi, ancak Riot Games'in bir oyun testçisi aradığına dair bir iş ilanı bulunuyor.

Adsız tasarım.png

İş ilanında, Valorant için gelecek oyun deneyimlerinin geçerliliğini değerlendirebilecek, profesyonel olarak konsol nişancı oyunları oynamış, oyunu bu platformlar için optimize etme konusunda faydalı tavsiyeler sunabilecek ve Valorant'ta Immortal veya daha yüksek bir sıralamaya sahip olan birini aradıkları belirtiliyor.

Valorant'ın çoklu platforma geçeceği söylentileri 2022 baharından bu yana dolaşıyor ve bu ikinci kez böyle bir durumun ortaya çıkması, oyunun yakında konsol oyuncuları için de mevcut olabileceği fikrine daha fazla inandırıcılık katıyor. Optimize edilen portlar dışında başka bir bilgi bulunmuyor. Mevcut tüm sezonlardaki içeriklerin, moderasyonun ve diğer ayarlamaların bu yeni versiyonlarla birlikte sunulup sunulmayacağı zamanla anlaşılacak. Valorant şu anda sadece PC'de mevcut.​

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Oyunun rekabetçi atmosferini ve sosyal deneyimini zenginleştirebilir bu olay diye düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valorant durmak bilmiyordu en iyi olmaya adım adım gidiyor :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
FPS oyunları artık konsolda tecrübe ediliyor. Valorant için de iyi olur.

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyun çıktığı yazdan beri konsola çıkacak diye konuşuluyor zaten ama sürekli erteliyorlar.
çünkü şuradan hatırlıyorum; valorant için bilgisayar alacağım sıralarda, konsol mu alsam acaba ikilemine düşmüştüm ve sonra valorant oynayamam neyse pc alayım bari dedimm. sonra bu tartışmaları görüp tekrar şey demiştim "acaba beklesem mi? konsola cıkınca hem valorant da oynarım" hesabı.

iyi ki beklememişim btw

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
konsaol oyuncuları daha avantajlı olucak desenize Aim desteği felan filan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
consollarda fps oyunları oynuyanlar gerçek god lar ya ben pc den devam

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
crossplay olursa eğer coddaki gibi de aim desteği olursa gerçekten hesabımı 1 saniye bile bekletmeden satıp tamamen cs'ye yönelirim net. Flicklerden geçilmiyor oyun ne sprayin mantığı kalır ne de ferrari peeklerin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...