hile açmış olabilir.Bir gün pc yi kuzenim istemişti ve bende ona verdim 2 güğn sonra aldım ve arjkadaşlarımla valorant girecekken baktığımda ip ban yedmiştim sizce kuzenim hile mi açtı küfür mü etti?
hile açmış olabilir.Bir gün pc yi kuzenim istemişti ve bende ona verdim 2 güğn sonra aldım ve arjkadaşlarımla valorant girecekken baktığımda ip ban yedmiştim sizce kuzenim hile mi açtı küfür mü etti?
kanka normlade küfüreden ban yemiyorsun yesende perma değil hile açmıştırBir gün pc yi kuzenim istemişti ve bende ona verdim 2 güğn sonra aldım ve arjkadaşlarımla valorant girecekken baktığımda ip ban yedmiştim sizce kuzenim hile mi açtı küfür mü etti?
kesinlikle hileBir gün pc yi kuzenim istemişti ve bende ona verdim 2 güğn sonra aldım ve arjkadaşlarımla valorant girecekken baktığımda ip ban yedmiştim sizce kuzenim hile mi açtı küfür mü etti?
küfürden ip ban yiyen bu zamana kadar görmedim büyyük ihtimalle bedava kolay bi hile açmıştır oda ban atmıştırBir gün pc yi kuzenim istemişti ve bende ona verdim 2 güğn sonra aldım ve arjkadaşlarımla valorant girecekken baktığımda ip ban yedmiştim sizce kuzenim hile mi açtı küfür mü etti?