Süper Üye
Selamlar valorantta takım arkadaşı arıyorum plat elo hileli hilesiz farketmez dc adresim: ベルカイ#3482
ekle dcden kanka sesimi duysan yeterPlat 3'üm bro yalnız mic yok bende
adam ban yerse eğer seninde çarın ban yiyorhileli birisi ile oynayınca ban yiyor muyuz
ekledim dcdenGeceleri oynuyoruz ekipçe katılabiliriz 3 kişiyiz discord falan ortam . Mehmetcan#7859
ekledim dcdenakşamları genellikle 3 4 kişi garanti takımlı giriyoruz. gelmek istersen veya gelmek isteyen olursa mesaj atabilir dc den
Wakery#8111 (24)
ekledimDC Kadir [23]#3747 ekle kral
geceleri aktifim Apos #humorSelamlar valorantta takım arkadaşı arıyorum plat elo hileli hilesiz farketmez dc adresim: ベルカイ#3482
ben olurum özel gelSelamlar valorantta takım arkadaşı arıyorum plat elo hileli hilesiz farketmez dc adresim: ベルカイ#3482
knk kaç yasındasın ona göre dc verim olurmuSelamlar valorantta takım arkadaşı arıyorum plat elo hileli hilesiz farketmez dc adresim: ベルカイ#3482
ekledim hocamGedik#3609 arkadaslar yas 22 plat 3 ciddi olgun sekilde oynayacaklar eklesin dc'den
olur dc adresim orda ekleyebilirsinburalardayız 9 dan sonra ekleselım hocam
sMrf#god ekle kankaSelamlar valorantta takım arkadaşı arıyorum plat elo hileli hilesiz farketmez dc adresim: ベルカイ#3482