Valorantdan Cihaz Banın Şu Tarihte Kalkacak Dediler Ama Kaldırmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar Arkadaşlar hepinize iyi sabahlar ben riot gamesin valorant adlı oyunundan kapalı beta olmadığı zaman yani oyun ücretsiz indirelibilir tamken valorantla ilgili bir program indirmiştim.Ve Vanguard denilen şey bunu hile olarak tespit edip bana cihaz banı vermişti.En sevdiğim oyun olmuştu valorant çok üzülmüştüm.ve bilet attığımda bana 6/10/2020 7:05 tarihinde banın kalkacağını söylediler yaklaşık 3 ay önce banı yemiştim.Bugün şuan 6/10/2020 ve saat 9:15 ben girdiğimde valoranta yeni hesap açıp gene beni oyundan atıp valoranttan uzaklaştırıldın diyor saat farkı olduğu içinmi hala banım açılmadı ne yapabilirim bi daha mesaj gönderdim desteğe.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
daha 2 saat geçmiş muhtemelen akşama kadar kalkar

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kalkması lazım :D benimde bu ayın 8 inde kalkıyor yani yarından sonra kalkmazsa bende çok üzülürüm :) ama kalkar diye düşünüyorum çünkü banada şu şu tarihte kalkacak dendi sonra ben tekrardan bilet atmıştım o bilette gerçekten doğrumu söylüyorsunuz belirttiğiniz tarihte cihaz banım kalkacak mı demiştim onlarda evet kalkacak o tarihte demişti yani yalan söyleyeceklerini düşünmüyorum 1 gün sonra denerseniz kalkmış şekilde bulabilirsiniz ama benim seninkinden farklı bi hwid banım var galiba çünkü oyuna hiç girmiyor 152 hata kodu veriyor yani oyuna girip tekrar banlattırmıyor oyuna kullanıcı adı giriş yaptıktan sonra oyun yüklenme aşamasında siyah ekrandan sonra bana 152 hata kodu veriyor ve içeri sokmuyor sende sokup 1-2 el sonra tekrar ban atıyor bendede öyleydi sonra böyle bi hataya döndü sanırım benimki açılacak

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gece 12 den sonra dene muhtemelen açılmış olarak görürsün.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kardeş ban kalktımı burdan bilgi versene merak ettim

Üye
5 HİZMET YILI
kardeş ban kalktımı burdan bilgi versene merak ettim

Merhaba,

Sanırım ufak bir kafa karışıklığı söz konusu. Açılacak olan hesabın değil, "cihaz banın." Baştan yeni bir hesap açarak mücadeleye kaldığın yerden devam edebilirsin. Öte yandan birkaç günlük sarkmalar olabilir, fakat cihaz banının kalkacağı tarih aşağı yukarı belirtildi zaten.

Bu cevabı attılar girip bakıcam şimdi

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Merhaba,

Sanırım ufak bir kafa karışıklığı söz konusu. Açılacak olan hesabın değil, "cihaz banın." Baştan yeni bir hesap açarak mücadeleye kaldığın yerden devam edebilirsin. Öte yandan birkaç günlük sarkmalar olabilir, fakat cihaz banının kalkacağı tarih aşağı yukarı belirtildi zaten.

tamam yeni hesap açıp bilgi verirsen güzel olur
Merhaba,

dostum kaç saat oldu banlandın mı

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kankam saatlerdir oynuyorum banım kalktı sorunsuz şekilde oynuyorum.
geri bildirimin için teşekkür ederim benimde ayın 8 inde açılmış olacak iyi oyunlar sana benimde 2 günüm kaldı :)
ama korkuyorum pc de açık programlardan tekrar ban yerim diye bütün her şeyi kapatıp giricem artık :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...