Valorantdan Haksız Ban Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Valorantdan Haksız 3 ay ban yedim. Mouse makromdan yedim diye düşünüyorum çünkü daha bilgisayarı toplayalı 1 ay oldu ve 2 3 tane steamden aldığım oyun vardı onun dışında hiç bi şey yoktu pc de sizlerden yardım istiyorum. Ticket attım defalarca umursamıyorlar önerebiliceğiniz bi spoofer yada başka bi yol varmı?

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
açık açık söylüyorsun işte maus makrosu kullanmışsın 3 ay beklemen lazım ve beleşe o dediğini bulmak çok zor sistemini kullanamaz hale getirirsin bekliceksin ve ticket'ten illa ki dönüş yapılır süre verilir yani

Üye
5 HİZMET YILI
Hayır yanlış anlamışsınız makro kullanmadım diyorum ama mouse da makro vardı diyorum temiz bilgisayara ban atmalarının tek sebebi bu olabilir diye düşündüm

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben oyun ilk çıktığı zamanlar hileden perma yemiştim hiç bir şey kullanmamama rağmen ama ona bile bişey diyemedim sen en azından makro kullanıp yemişsin beklersen iyi olur
Post automatically merged:

Hayır yanlış anlamışsınız makro kullanmadım diyorum ama mouse da makro vardı diyorum temiz bilgisayara ban atmalarının tek sebebi bu olabilir diye düşündüm
ticket atabilirsin o zaman sebebini e posta aracılığıyla söylerler

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bana da öyle oldu bi yerimi yırttım açmadılar free spoofer aramak hesabın peşine düşmekten daha mantıklı

Üye
5 HİZMET YILI
yok zaten tek çözüm beklemek gibi duruyoda mausumdaki makro normal makro yani dandik mauslarda olur ya 10 cps yapar saniyede onu kastediyorum makro derken

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sebepsiz yere ban yemessin reis macro var diyosun normal değilmi ban yemen

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sitedeki Ui'yi indirdin mi hiç ?

Üye
5 HİZMET YILI
işte bulamadım link verirseniz sevinirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Knk karşı takımdan bile hile vasa oyundaki herkes ban yiyiyor

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben 5 tane rapor gönderdim hala çözmediler

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kimse haksız yere ban yemez makro ise ban sebebi değil profesyonel arenada dahi kullanılıyor (tasvip edilmez ama kullanılır) ek olarak üst üste 100.kez de yesen PERMA BAN YOKTUR 3 AYLIĞINA makinene ban atılır
(Anakart,Bios serialin ve HWID'ine atılır bu ban çok nadiren de olsa arada modemin sabit IP'sine de atılır onu da internet dağıtıcınızın destek hattını arayarak değiştirebilirsiniz)
dönelim nasıl açacağına : Hesaap ban yedi önce onu söylemekle yükümlüyüm o hesabı unut 2.si 3 ay ban yiyeceksin
VALORANTTA BAN SÜRESİ FİX 3 AYDIR (arada bazen 3-4 gün sapmalar olabilioyr) ban yediğin saliseden itibaren 90 gün sonra oyuna erişebilirsin ha yok ben beklemem diyorsan makinenin garantisi de devam ediyor ise anakart ve bios seriallerini bir yere not al ve makinenin bilgilerini format atıp bios güncelledikten sonra değiştir banın kalkacaktır oyuna erişebileceksin ban yemeden.

ÖNEMLİ NOT
(Piyasada AMIDEwin methodundan başka ÜCRETSİZ bir yöntem ve daha önemlisi ÇALIŞAN SPOOFER bulunmamaktadır !!! )

iyi günle , iyi Forumlar !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...