Hwid ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
banı kaldırmak için çok uğraştım riot games şeyine bile takmadı haksız ban yedim 3.parti yazılım bilmemne.
internette bedava spoofer araştırıyorum ama bulamadım burda link paylaşmak ya da bi siteyi önermek yasak değilse önerebilir misiniz ?
bilgisayarımın hangi parçası ban yedi ya da yemiş olabilir ?

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
anakarttan yeniyor hwid

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
banı kaldırmak için çok uğraştım riot games şeyine bile takmadı haksız ban yedim 3.parti yazılım bilmemne.
internette bedava spoofer araştırıyorum ama bulamadım burda link paylaşmak ya da bi siteyi önermek yasak değilse önerebilir misiniz ?
Geçmiş olsun öncelikle. Yeni hesap aç oyuna gir 10 dk oyna banlanacaksın daha sonra o hesapla riota mail at banının açılacağı tarihi sor. Beta zamanında ban yemiştim 3 ay oyuna girememiştim çok sıkıntı sağlam spooferin yoksa valoda hile kullanılmaz.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ücretsiz spooferlara güvenmeni önermem şu an. Güncel olmuyor çoğu. Forumdaki spoof konusuna bir göz atabilirsin. Konuyu tam okumanı öneririm, anakart garantisi falan gidebilir eğer bunu uygularsan.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hilesiz ban yemen imkansız zaten herkesin hile kullandığı bi platformdayız açık açık ben hile yaptım de ona göre önerge yapalım.

Hile yapıp ban yediysen 3 ay sonra açılır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
spoofer ararken buraya geldim zaten geldiğimden beli Valorant hilesi yok boş konuşmazsan sevinirim
Öncelikle vanguard bir spyware idir ve 3. parti yazılım olarak görüp çalıştırdığın çoğu şeyi görür, ama ben o kadar hile kullanmama rağmen vanguard bunu tehdit olarak görüp beni valorantta banlamadı, vanguardın seni banlaması için valorant açıkken hile yapman gerek.

Not: Ücretsiz spooferlerın çoğu valorant'ı spooflamaz.
ama çoğu blogda ram ekran kartı harddisk ip ban olduğunuda sölüyor
Ayrıca valorantta ip ban yemezsin, benim bildiğim kadarıyla bilgisayarın tüm seri numaralarını oyundan uzaklaştırıyor.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam anakarttan ban yediniz ve anakartınızın bios'unun güncellemesini yaparsanız geçecektir. Fakat anakartınızın garantisi de gidecektir.

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka açıkçası ben çok aradım ama bulamadım 3 ay bekledim 3 gün kala pc bozuldu geçmiş olsun şimdiden birde bende cheat engine açıktı ama oyunla alakali deildi ondan yemiştim.

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
please give example
Post automatically merged:

Bende büyük ihtimal ondan yedim emin değilim riot a gönderdiğim biletlerde neyden yediğimi sorduğumda cevap vermiyorlardı keşke hangi uygulamadan yediğimizi gösterecek sistemleri olsa
Kanka aynısını bende dedim. Zaten cheat engine gibi bir programla oyuna bir müdahalede bulunamazsınki ama cevap bile vermediler soruma yapcak bisi yok 3 ay beklicen kanka tekrar geçmiş olsun.

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
parayla kaldıra bılıyosun banını

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Amidewin methodu 1 hafta öncesine kadar çalışıyordu araştırıp bakabilirsin ve onun gibi bir sürü method'da var fakat az çok bişeyler bilmen gerekiyor bios up/down ve format gerektirebiliyor kimi spoof methodları

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Piyasadaki Spoff ların geneli AMI Bioslarin çoğunda olacaktir Ami biosa sahip olup olmadiginizi internetteki cesitli kaynaklardan bulabilirsiniz. Kullanırken dikkat etmeni öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu konuda bir yorum istememişsin fakat ben yine de sana bir öneride bulunmak istiyorum. Spoofer kullanmamanı öneririm çünkü her yakalanışında bu süre 1 ay uzuyor yani 3+1 - 3+2 şeklinde ilerliyor ve 3 aylık banını benim gibi 6 ay çekebilme imkanın doğuyor :) Eğer 3 ay idare edebileceğin başka bir oyun varsa spooferdan uzak durmanı öneririm.

hmm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Haksız ban diye bir şey yok dostum kimse suçsuz yere ban yemez ki valorant'ta açmasan bile bunu bilgisayarındaki bi program bile sebep olabiliyor. Ücretsiz spoofer'lara yaklaşma bile parali olanlardan çok ünlü bi tanesi var ona bakabilirsin oda pahalıdır

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ücretsiz spoofer bulamazsın bulursan ve kullanırsan bilgisayarına yazık edersin 3 ay beklemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...