Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Valorant, 22 Haziran tarihinde yapacağı güncelleme ile 5. bölüm 1. kısıma geçiş yapacak ve yanında "Boyut" isimli etkinliği de getirecek!
FPS devlerinden birisi olan Valorant, yeni bölüm ve kısım için hazırlanıyor. Yeni sezonda Pearl isimli haritasını, yeni bir silah kaplaması ve gelişmiş bir bileti sunmaya hazırlanan Valorant, yanında "Boyut" isimli etkinliğini de başlatacak. Valorant Geçit Etkinlik Bileti, yeni güncellemelerin gelişini kutlamak için oyunculara bedelsiz şekilde sunulacak. Oyuncular, etkinlik biletindeki hediyelere ücretsiz şekilde sahip olacak.
Yeni bölüm hakkındaki tanıtım videosu "Paramparça" hikaye için önem arz ediyor. Ayrıca tanıtım videosundaki çizgi roman dükkanı oyuna yerleştirilecek.
"Paramparça" 5. Bölüm: BOYUT tanıtım videosu
Peki, etkinlikte neler olacak?
| ETKİNLİK BİLETİ |
| - Bedelsiz olacak - - 7 aşamadan oluşacak - - 3 hafta süresi olacak (23 Haziran 00.00’dan 13 Temmuz 00.00’a kadar oyunda olacak) - |
| İÇERİKLER |
| - 2 adet unvan - Unvanlar: "Boyutlararası” - “İki Taraflı Ajan” - 3 Oyuncu Kartı (Omen, Killjoy ile Raze ve VALORANT Lejyonu) - - 2 Radyanit Seviyesi (Toplam 20 Radyanit Puanı) - |
Daha fazla bilgi için
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap