Valorant'ın ban sistemindeki saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
genshin impact hilesi vanguard tarafından fark edilebilir oluyor fakat bizim hilemiz vanguardın anti-hack sistemine karşı dayanıklı olduğu için algılayamıyor.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Herhangi başka bir oyunda hile açacağın zaman Vanguard'ı kesinlikle kapatman gerekiyor. Maalesef sistemleri biraz agresif çalışıyor o yüzden :(

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
vanguard kapatıp kullanmadığın zaman banlanıyosun bizzat bende tecrübe ettim geçmiş olsun ticket aç pek önemseyeceklerini sanmıyorum ama belki bi etkisi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka geçmiş olsun başka oyunda hile yaparken vanguardı kapat başka oyundaki hilelerden ban yemezsin öyle

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sitedeki valorant hilesini kullanıyorum üstüne kendi oluşturduğum tiggerbot ile oyunu 3-4 ay ban yemeden oynadım.Sonra genshin impactte hile yapınca Valoranttan ban yedim
Kendi oyununa ban atmayan oyun başka oyunda hile açınca ban atıyor.Saçma olay
trigger botu verebilir misin knk

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sitedeki valorant hilesini kullanıyorum üstüne kendi oluşturduğum tiggerbot ile oyunu 3-4 ay ban yemeden oynadım.Sonra genshin impactte hile yapınca Valoranttan ban yedim
Ya hocam ikimiz de aynı olaydan gittik, ben de apex hilesi kullanıyordum belli bir süre sonra vanguard uyarı veriyordu, oyuna girince hwid yediğimi gösteriyordu. Çok saçma harbi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben ezpubgm loaderı yuzunden yedım 3 defa sacma sapan ısler

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Vnaguardın kapsamasına giren bir hile ile Vanguard açıkken hile kullandıysan normal geçmiş olsun.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum, Valorant oynamadığın zaman vanguardı kapat diyorum herkese keşke sen de kapatsaydın. Triggerı algılamıyor olabilir ancak genshin de esp vs varsa kodları algılamış olabilir geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
başka oyun oynadığında vanguardı kapatcan ben pubg de hile açıyordum valorant da ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
vanguard genel olarak saçmalıklarıyla ünlü

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
riota ticket atmayı dene birde internette bir oyuna girince otomatik kapatma uygulaması vardı diye biliyorum bir bak istersen

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vanguarddan kaynaklı hocam vanguard arkada sürekli çalıştığı 3.parti yazılımı tespit edince direkt banlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam benim anlamadığım bir şey var herkes şu ara ban yiyor valodan ve çoğu kişi valo hilesinden değilde başka hileden yediğni söylüyor yani ban açıklamasında özellikle başka hileden mi yediniz yazıyor nasıl karar veriyosunuz yok şundan yedim bundan yedim diye, ben vanguard açıkken genshinide lolüde hileli oynadım aylarca herhangi bir hesabım ban yemedi

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
vanguardı kapat bidahaikne

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Klasik vanguard, o yüzden vanguardı kapatıp başka oyunlarda hile kullanın diyorlar. Vanguard başka oyundaki hileyide algılayıp ban atabiliyor yaşamıştım bunu 3 ay hwıd yemiştim.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Vanguardı kapatmazsan öyle olur kardeşim kapat birdahakine , bukadar basit .

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile açmasan bile ban atıyor, herhangi bir 3. partinin yanından geçmeyen arkadaşlarım bile 3. partiden ban yedi. Bir tanesi 800 tl yatırmıştı oyuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...