Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant'ın TR sunucusu hakkında ne düşünüyorsunuz?
en toxic oyun diyebiliriz bakın lol oyuncuları sabit kemik değişmiyor zamanında başlayanlar büyüdü ama bu oyuna başlayanlar daha çok küçük çocuklar ve kendinden kaç yaş büyük insanlara küfür kıyamet kopup gidiyorlar bunları diyenler çocuklar valorant benim çocuklara karşı olan bakış açımı çok büyük değiştirdi
Yapımcıların bu durumu umursayacağını sanmıyorum oyun tarihinin en önemsiz yetkili ekibi valorant olabilir her maç toxic illa iki üç elde bir bilerek adı kalan bilerek maçı satan adamlar geliyor çaresi yok gibi
Oyuna girdiğim gibi takımla sohbeti kapatırım direkt oyuna zevk almak için giriyorum milletin toxicliğini çekemem hiç ha tabi iyi insanlarda denk geliyor fakat yapacak bir şey yok kurunun yanında yaşta yanıyor :/
Çok fazla toxic oyuncu var çok fazla kişi kimseyi umursamadan instalock atıyor genelde aim i çok iyi oyuncular var fakat rank sisteminden kaynaklı olarak mesela dia 2 siniz 2 maç kaybettiniz genelde bi 3 el daha kaybediyorsunuz kötü gelen takım yüzünden