bütün seriallerin değiştiğinden emin misin? Disk, Motherboard, SMBios, Gpu, Ram, Bios, CPU, Mac? illa ki sistemin yakaladğı bir şey vardır. + olarak bios up/down format yaptınız mı?Spoofera dair herşeyi denedim serialler falan herşeyi değiştirdim 3 oyundan sonra ban atıyor raidde yaptım ama bir türlü delay bandan kurtulamadım
Dediklerinizi aynı şekilde yaptım hatta 2 3 tane spoofer birden kullanmayıda denedim ama bir türlü kaldıramadım 3 oyun atıyorum sonra val 5 hatası veriyorbütün seriallerin değiştiğinden emin misin? Disk, Motherboard, SMBios, Gpu, Ram, Bios, CPU, Mac? illa ki sistemin yakaladğı bir şey vardır. + olarak bios up/down format yaptınız mı?
anakart modeli neydi? CSM devredışı mı? Secure Boot kapalı mı?Dediklerinizi aynı şekilde yaptım hatta 2 3 tane spoofer birden kullanmayıda denedim ama bir türlü kaldıramadım 3 oyun atıyorum sonra val 5 hatası veriyor
asus tuf 450m pro gaming modeli secure boot kapalıydı csm dokunmadımanakart modeli neydi? CSM devredışı mı? Secure Boot kapalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?