bütün seriallerin değiştiğinden emin misin? Disk, Motherboard, SMBios, Gpu, Ram, Bios, CPU, Mac? illa ki sistemin yakaladğı bir şey vardır. + olarak bios up/down format yaptınız mı?Spoofera dair herşeyi denedim serialler falan herşeyi değiştirdim 3 oyundan sonra ban atıyor raidde yaptım ama bir türlü delay bandan kurtulamadım
Dediklerinizi aynı şekilde yaptım hatta 2 3 tane spoofer birden kullanmayıda denedim ama bir türlü kaldıramadım 3 oyun atıyorum sonra val 5 hatası veriyorbütün seriallerin değiştiğinden emin misin? Disk, Motherboard, SMBios, Gpu, Ram, Bios, CPU, Mac? illa ki sistemin yakaladğı bir şey vardır. + olarak bios up/down format yaptınız mı?
anakart modeli neydi? CSM devredışı mı? Secure Boot kapalı mı?Dediklerinizi aynı şekilde yaptım hatta 2 3 tane spoofer birden kullanmayıda denedim ama bir türlü kaldıramadım 3 oyun atıyorum sonra val 5 hatası veriyor
asus tuf 450m pro gaming modeli secure boot kapalıydı csm dokunmadımanakart modeli neydi? CSM devredışı mı? Secure Boot kapalı mı?