Evet girebilirsin genelde val5 hatalarını 1. günün sonunda alıyorsun o yüzden şu an girip oynayabilirsin bir problem teşkil etmeyecektircuma günü saat 17.30 gibi banımı açtım 2 günden beri yeni hesapta maç attım 8 veya 9 maç attım 5 seviye oldum hala ban yemedim sizce artık güvenli bir şekilde ana hesabıma girebilir miyim ?
sıkıntı olmaz ama %100 emin olmak için 1 haftacuma günü saat 17.30 gibi banımı açtım 2 günden beri yeni hesapta maç attım 8 veya 9 maç attım 5 seviye oldum hala ban yemedim sizce artık güvenli bir şekilde ana hesabıma girebilir miyim ?
Girme ana hesapla kanka ya belli olmaz ban işicuma günü saat 17.30 gibi banımı açtım 2 günden beri yeni hesapta maç attım 8 veya 9 maç attım 5 seviye oldum hala ban yemedim sizce artık güvenli bir şekilde ana hesabıma girebilir miyim ?
Merhaba öncelikle nerden alıp spooferladığın önemli bazı spooferlar süreli bir değiştirme yaptığı için ban yeme risklin olmuyor kalıcı spoofer ise ban yeme riskin yok. rahatlıkla girip oynayabilirsin ama tam emin değilsen en az 1 hafta gir,p oynama ana hesabınlacuma günü saat 17.30 gibi banımı açtım 2 günden beri yeni hesapta maç attım 8 veya 9 maç attım 5 seviye oldum hala ban yemedim sizce artık güvenli bir şekilde ana hesabıma girebilir miyim ?