Valorantta adamın hile olup olmadığını nasıl anlarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyuncuların hile olup olmadığını nasıl anlıyoruz arkadaşlar şöyle bir örnek vermek istiyorum.Splitte rakibi peeklerken rakip çıkar çıkmaz hs atıyor inanın saliselik bir olay 1 sn bile değil anlamadığım şey adamın elosu silver onuda geçtim monitörden falanmı kaynaklı 60 hz monitör var 100 fps alıyorum bu kadar etki ediyormu oyuna

Üye
8 HİZMET YILI
Adam seni görmüyorken göreceği yere çıkıyor gibi yapıp fake atabilirsin. O ara yüksek ihtimalle kendisini belli eder dostum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ping farkı olabilir. Yüksek ihtimalle hilede olabilir. Yada prefire atıyordur. seçenek çok. şüphen var ise reportla geç. bide çoğu oyunda benim başıma geldi. seninle paylaşmak isterim. karşımda hile var ise ve ben o oyuncuya bakarken fps drop yiyorum. Oyunum anlık takılmalar yapıyor. ve cidden ölüyorum o şahısa reportluyorum banlanıyor. bunuda takip ederbilirsin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bazı hileciler aşırı belli ediyor. Örneğin adam çıkar çıkmaz indiriyor. Aimi duvara yapıştırıp, çıkar çıkmaz vuruyorlar. Bu şekilde de anlaşılabilir.

Üye
5 HİZMET YILI
valorant ın hile şeyi garip ya reportluyosun sonucu gelmiyo steam pubg yi cok seviyorum o yüzden bildirim gönderio sana direk

BABAYIM
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk duvarın arkasına geç çıkıyomuş gibi koş ama çıkma adam ateş ederse wall var demekdir :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adam seni direk vuruyorsa veya görünmedğn halde yerini buluyorsa falan hiledir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
her türlü kafana tek yiyorsan garanti hiledir. Sen pick atarken direk öldürebiliyorsa yine hiledir. Şansa öyle öldürebilir ama her zaman üst üste öldürüyorsa bellidir zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyuncularda wallhack olduğunu anlamak için, sen duvarın arkasından, duvarın ucuna gelip,duvarın arkasından çıkıyormuş gibi yapıp çıkmayınca, adam prefire atıyorsa, bil ki o oyuncuda wallhack vardır. çünkü seni duvarın arkasından görüyor ve duvarın arkasından çıkacağını düşünüyor. bu yüzden ateş edince wall hack olduğu ortaya çıkmış oluyor

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Adamların Olabileceği Yerleri Çıkar Gibi Fake Atıcan Otomatik Sıkar Diye Düşünüyorum Bunu Her Hileci Yaşar

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
brom ilk başta adamı incele adamın yaptığı kill sayılarına bak sonra seni çıktığın yerden vuruyorsa hiledir :d

Üye
5 HİZMET YILI
Çok kolay adama gözükür gözükmez kanka tek yiyorsan ve o adam şöyle aslında bi kere duvarın arkasından kendini göster ve eğer o adam orda shıfte basarak orda dur hala bakıyosa heckdir

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fake atabilirsin dostum zıplayıp geri çekilebilirsin ateş eder zaten

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En iyisi kuytu köşede saklan seni hemen bulursa bu da hileye işaret olabilir ikinci seçenek olarak.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
adama sürekli akıl oyunları yapmaya çalış anında anlarsın. çıkıyormuş gibi yap ya da bomba da fake at eğer fakelerde sana saldırmayıp gerçekten imha ederken dalarsa bil ki hack :)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kafasına sıktığdan eminsin ama raporda kafaya sıkmamış görünüyorsa aimbot vardır rakipte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...