Oyuncuların hile olup olmadığını nasıl anlıyoruz arkadaşlar şöyle bir örnek vermek istiyorum.Splitte rakibi peeklerken rakip çıkar çıkmaz hs atıyor inanın saliselik bir olay 1 sn bile değil anlamadığım şey adamın elosu silver onuda geçtim monitörden falanmı kaynaklı 60 hz monitör var 100 fps alıyorum bu kadar etki ediyormu oyuna
Ping farkı olabilir. Yüksek ihtimalle hilede olabilir. Yada prefire atıyordur. seçenek çok. şüphen var ise reportla geç. bide çoğu oyunda benim başıma geldi. seninle paylaşmak isterim. karşımda hile var ise ve ben o oyuncuya bakarken fps drop yiyorum. Oyunum anlık takılmalar yapıyor. ve cidden ölüyorum o şahısa reportluyorum banlanıyor. bunuda takip ederbilirsin
her türlü kafana tek yiyorsan garanti hiledir. Sen pick atarken direk öldürebiliyorsa yine hiledir. Şansa öyle öldürebilir ama her zaman üst üste öldürüyorsa bellidir zaten.
oyuncularda wallhack olduğunu anlamak için, sen duvarın arkasından, duvarın ucuna gelip,duvarın arkasından çıkıyormuş gibi yapıp çıkmayınca, adam prefire atıyorsa, bil ki o oyuncuda wallhack vardır. çünkü seni duvarın arkasından görüyor ve duvarın arkasından çıkacağını düşünüyor. bu yüzden ateş edince wall hack olduğu ortaya çıkmış oluyor
Çok kolay adama gözükür gözükmez kanka tek yiyorsan ve o adam şöyle aslında bi kere duvarın arkasından kendini göster ve eğer o adam orda shıfte basarak orda dur hala bakıyosa heckdir
adama sürekli akıl oyunları yapmaya çalış anında anlarsın. çıkıyormuş gibi yap ya da bomba da fake at eğer fakelerde sana saldırmayıp gerçekten imha ederken dalarsa bil ki hack