Valorantta aimimi nasıl geliştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aimlabte fazla vakti geçirmelisin valoda dm de uzun süreler geçirmelisin

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum death matchden ziyade poligonda vakit geçirmeni öneriyorum. Ayrıca valoranttaki oynayış tarzını da değiştirmen çok önemli. Düşük eloda en çok yapılan hatalardan birisi adam görünce eğilip taramak. Bunun yerine a d strafe atıp burst sıkarsan senin için çok daha iyi olur

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam ben poligonun yalan olduguna inanıyorum ya dm ve aimlab takıl bence ben öyle yapıyordum eskiden

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Valorantta aim geliştirmek istiyorum sizce nasıl bir aim rutini yapmalıyım?
Hocam öncelikle 1 hafta dediklerimi yap ilerleme garanti olur hergun en az 1.5 saat poligon bot vur sonra 1 saat elin tam ısınana kadar ölüm kalım sonra rankda 30 vur

arw3n
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sabah bi ısınmak için poligon gir ondan sonra 10 dm at yeter bunu her gün tekrarla erkisini göreceksin + olarak dm sayısını arttırabilirsin

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
her gün oyuna girmeden ısınman lazım elini ısındırdıktan sonra dm gir sürekli dm gir aim en güzel orada gelişiyor

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
  1. Isınmayla başlayın: Aim antrenmanına başlarken ısınma rutiniyle başlamak önemlidir. Bu Aim Lab gibi aim antrenman haritalarını oynama, ölüm maçı veya dereceli oyunlar oynama veya sadece temel el ve bilek egzersizleri yaparak kaslarınızı ısıtmayı içerebilir.
  2. Farklı nişanlama alanlarına odaklanın: Nişan alma becerinizi geliştirmek için farklı nişanlama alanlarına odaklanmanız önemlidir. Bu, ani hedeflerin ekranda belirdiği nişancı antrenman haritalarında hızlı nişan almayı, hareketli hedefleri izleyerek nişan almayı ve tepme deseninizi kontrol etmeyi içerir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...