Valorantta atılan HWID banlar spooferler ile kaldırılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam 50 dolar çözüme veresiye kadar yeni bi harddisk alıp 350 tl 'ye içine kur devam et :D gir oyna

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eskiden aldığım spoofer olmuştu fakat şuanda çalışmıyor vanguard güçlü her gün geliştirilen bi antisistem bu gidişle zor gibi

Üye
5 HİZMET YILI
Hwid banı hangi donanıma atmaktalar onu bilmek lazım. Neye göre SSD veya atıyorum HDD değişimi çözebilir diyorsunuz merak etmekteyim. Sürekli harcama yaparak teker teker donanım değiştirme aşamasına gitmek gibi birşey bu. Farklı bir spoofer deneyin diyeceğimde 50 dolarda harcama yapmışsınız zaten yazık günah.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ssd falan bizim arkadaşta aynı banı yedi formatladık ssdsini sildik yükledik düzelmişti

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hwid banı hangi donanıma atmaktalar onu bilmek lazım. Neye göre SSD veya atıyorum HDD değişimi çözebilir diyorsunuz merak etmekteyim. Sürekli harcama yaparak teker teker donanım değiştirme aşamasına gitmek gibi birşey bu. Farklı bir spoofer deneyin diyeceğimde 50 dolarda harcama yapmışsınız zaten yazık günah.
Evet, herkes hwid banı sadece ssd ya da harddisk'e atıldığını sanıyor. Mainboard'la ilgili birçok şeye atmış olabilir. PC nizde trace file vb bırakmış olabilir. Monitörünüzle bile uğraşmış olabilir. Kısacası her şey olabilir. Eğer ui deki spoofer çözmüyorsa boşa gidip 50$ lık spoofer vb almayın derim. Zaten benim bildiğim valorant hwid banları unlimited atmıyor, birkaç ay sonra açılıyor.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bende olmadı başka bir yere kur oyunu başka çözüm bulamadım

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Evet kaldırabilirsin. Bir çok ücretli hile bunu destekliyor zaten.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka oyuna 12 sinde güncellme gelicek bence güncellemeden sonra sistem oturduğunda dene şu an yapamayabilisin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
vanguard harbiden baya gelişmiş bir anti hile yazılımı 50 dolara aldığım spoofer işe yaramadı

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Birşeyi yanlış yapmışsın demekki ben ismini hatırlamadığım çok ucuz bi spoofer ile işimi halletmiştim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka çoğu şuan çalışmıyor vanguard çözdü o işi bildiğin diğer oyunlarda bile hile açtırmıyor SSD değiştirmen lazım onada gerek varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kral vallaha bu valorantın guardı çok güçlü kaldırman zor çözümü sadece yeni pc gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...