Valorantta atılan HWID banlar spooferler ile kaldırılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
beyler ben size söyleyim almış denemiş biri olarak para verip almayın onlar da işe yaramıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Knk ssd ye atılmıştır ama ssd içindekileri bi yere yedekleyip sıfırlamayı dene olmazsa da yeni ssd almak yerine yeni oyun geç bence fazla sıkma

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Reis Vanguard direkt bilgisayarın içindeki donanıma attığı için (bu bir disk de olabilir ekran kartı da.) format atarak sorunu çözmek neredeyse mümkün değil
direkt her bir model numarasına atıyorlarmış banı yani şöyle monitör numarasından tut klave numarana kadar

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
direkt her bir model numarasına atıyorlarmış banı yani şöyle monitör numarasından tut klave numarana kadar

Aynen öyle hocam. Ve hangi donanımlara attığını bilebileceğimiz bir kaynak da yok. Sırf ban yedik diye komple bilgisayarın tüm aksesuarlarını da değiştiremeyiz. Hwid ve MAC değiştirip format attıktan sonra oyunu tekrar yükleyip denemek lazım. Yine olmuyorsa yapacak bir şey yok, geçmiş olsun Fakat kurucu nader11ndeu'nun yazdığı kadarıyla Valorant donanım banını kalıcı atmıyormuş, süreli olarak atıyormuş. Bu iyi bir haber.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben valorant desteğe ticket attım 4 gün oldu cevap gelmedi kaç gün hwid banı yediğimi sormuştum bilginiz varmı ne kadar sürelik attıklarına dair

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...