Valorant'ta ban yersem önceden girmiş olduğum hesaplar da ban yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hemen konuya gireyim. Ben diyelim yeni bir hesap açıp o hesap da hile açıp ban yersem benim önceden pcmden giriş yaptığım ana hesabım ban yer mi? Bilgilendirirmisiniz.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Valorant genelde anakart banı atıyor bu tür durumlarda. 3. parti yazılımı hangi hesapta kullandıysan o hesabın ban yer. Daha önceden hilesiz oynadığın bir hesap ban yemez. Hwid ban yediğin zaman girmeye çalıştığın her hesap ban yiyecektir. Genelde Hwid ban süresi 3-4 ay civarı oluyor. Bu süre içerisinde main hesabına giriş yapmazsan bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. Banının açılacağı net tarihi öğrenmek istiyorsan Valorant ekibine ticket açabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile dt olduğu an girdiğin hesap ban yer ama bi hesapla dt olmadan önce hileyle oynadıysan o hesap yemez.

Üye
2 HİZMET YILI
aynı cihazdan üst üste 3 4 kez ban yersen ıp adresinden dolayı banlanır direkt

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hile dt olduğu an girdiğin hesap ban yer ama bi hesapla dt olmadan önce hileyle oynadıysan o hesap yemez.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
hwid yersen girdiğin bütün hesaplar ban yer hwid yediysen spoofer kullanmanı öneririm eğerki hwid yemediysen hesap banı yediysen girdiğin her hesaplar bna yemez

Üye
1 HİZMET YILI
benim bildiğim hwid ban yersen onlar ban yemez spoofer kullanıp girerseniz hesaba sorun olmaz ama kaliteli bi spoofer olması lazım onlarda tuzlu biraz

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kral hwid bandan önce aynı cihazdan girdiğin tüm hesaplar ban yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...