doğru gidip sadece bypass alıp bedava hileler ile bile takılabilir hesap değiştire değiştirepriv hile + baypass kulanırsan legit oynadığın sürece ban yemezsin diye biliyorum
evet o olay efsane birşey ama baypass da baya pahalıdoğru gidip sadece bypass alıp bedava hileler ile bile takılabilir hesap değiştire değiştire
kaç tl oldu ki bayadır lolden başka birşey oynamıyorumevet o olay efsane birşey ama baypass da baya pahalı
vallahi 300 400 dolardan başlıyanları da duyum bende tam fiyatına bakmadım ama fazla valoratn dada lol dede fazlakaç tl oldu ki bayadır lolden başka birşey oynamıyorum
ben şey yapıyordum önce hesapları immoya kasıyordum sonra hesaplar da try hard oynuyordum 20 den fazla video y çıktım bu sayede maçıma hellian bile gelmişti
ama onun videosu yok malesef
lol de tek başına fazla pahalı değil ama ben bir bakıyım piyasayavallahi 300 400 dolardan başlıyanları da duyum bende tam fiyatına bakmadım ama fazla valoratn dada lol dede fazla
kanka sana şöyle söyliyeyim 1000 dolara bile valorant da satanı gördüm bencede sen bi araştır piyasayı ne olur ne olmazlol de tek başına fazla pahalı değil ama ben bir bakıyım piyasaya
Reis bulamadım hileyi linki var mı ?PhantomTR.
Reis ürünü inceledim çok güzel gözüküyor ama banlatır bu üründe.selamlar dostum forum üzerinde 125+ başarılı satışım var valorant ürünü aradığını gördüm konumu incelemen için bırakıyorum discord linkim konuda mevcut referanslarıma ve yorumlarıma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/v...r-cheat-wi-n-10-11.293062/page-9#post-6502966
Hile bulmakta sorun yok zaten fiyatıda gayet ucuz alınabilir biraz incelicem ama banlatır gibime geliyor.major hexware vb, bir sürü var knk sitede zaten satan çok alıyorum trade olarak konu aç zaten satıcıların hepsi konuya yorum yaparlar
Priv hile çok kullandım baya pahalı ürünlerdi fakat 1 hafta bile dayanmadılar sadece adları privpriv hile + baypass kulanırsan legit oynadığın sürece ban yemezsin diye biliyorum
bypass dedikleri şey bilgisayara zarar veriyor mu peki bilgin var mı daha önce hiç kullanmadım.doğru gidip sadece bypass alıp bedava hileler ile bile takılabilir hesap değiştire değiştire
Bypass ile hileyi alsam ban yesem bile yeni hesaptan devam edebiliyor muyum ?kaç tl oldu ki bayadır lolden başka birşey oynamıyorum
ben şey yapıyordum önce hesapları immoya kasıyordum sonra hesaplar da try hard oynuyordum 20 den fazla video y çıktım bu sayede maçıma hellian bile gelmişti
ama onun videosu yok malesef
CS:GO da TurkeyCoder'in multi ürününü kullanarak 2.5 k saat kastım 0 hesaptan. 2.5 k saatin sonunda ban yedim ama 2.5 k saat oynadım valorantta bırak 2.5 k saati priv ürünlerde 2.5 gün bile dayanmıyorBanlatmayan hile diye bir şey yok.
Herkes elindeki ürünü satabilmek için bin bir yalan söylüyor adam diyor priv ürünümüz sadece 10 kişilik o yüzden fiyatı böyle ürünü bi satın alıyorsun 1 haftaya banher hile eninde sonunda yakalanıyor bu sürede sizin ne yaptığınız önemli çok kullanıcısı olan herkesin aynı builde sahip olduğu hilelerin 1 haftadan daha kısa sürede dtc olması normal daha az müşterisi yada kullanıcısı olan bütçeniz fazla ise herkese ayrı build verilen priv hilelere göz gezdirebilirsiniz
Hocam teşekkür ederim de direk ban atar bu hilelere vanguard yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan bulabilirsiniz çalışıyor fakat belli etmeyin banlanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?