Valorant'ta banlatmayan hile var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valorant çıktığından beri bir sürü valorant hilesi kullandım ve sadece 1 ay dayandılar sonra ban yedim. Bu kullandığım hileler ''Private'' adı altında satılan ürünlerdi fakat 1 hafta bile dayanmamışlardı. Sadece 1 tane public hile 1 ay dayanmıştı. Kullandığım ürünleri tamamen LEGİT kullanıyordum gereksiz clutch almıyordum MATCH MVP olmamaya özen gösteriyordum fakat yine de ban yiyordum. Yok mu şu oyunda parasını verip rahat rahat ban yemeden takılacağımız bir ürün ?

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
major hexware vb, bir sürü var knk sitede zaten satan çok alıyorum trade olarak konu aç zaten satıcıların hepsi konuya yorum yaparlar

Üye
1 HİZMET YILI
priv hile + baypass kulanırsan legit oynadığın sürece ban yemezsin diye biliyorum

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
evet o olay efsane birşey ama baypass da baya pahalı
kaç tl oldu ki bayadır lolden başka birşey oynamıyorum

ben şey yapıyordum önce hesapları immoya kasıyordum sonra hesaplar da try hard oynuyordum 20 den fazla video y çıktım bu sayede maçıma hellian bile gelmişti
ama onun videosu yok malesef

Son düzenleme:
Üye
1 HİZMET YILI

ben şey yapıyordum önce hesapları immoya kasıyordum sonra hesaplar da try hard oynuyordum 20 den fazla video y çıktım bu sayede maçıma hellian bile gelmişti
vallahi 300 400 dolardan başlıyanları da duyum bende tam fiyatına bakmadım ama fazla valoratn dada lol dede fazla

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Dma cihazı ile ban yemezsin report tan yersin yersen

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
her hile eninde sonunda yakalanıyor bu sürede sizin ne yaptığınız önemli çok kullanıcısı olan herkesin aynı builde sahip olduğu hilelerin 1 haftadan daha kısa sürede dtc olması normal daha az müşterisi yada kullanıcısı olan bütçeniz fazla ise herkese ayrı build verilen priv hilelere göz gezdirebilirsiniz

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
her hile ban yediriyor hocam özellikle vanguard bulunan valorant ise

Üye
1 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan bulabilirsiniz çalışıyor fakat belli etmeyin banlanırsınız

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Reis bulamadım hileyi linki var mı ?

selamlar dostum forum üzerinde 125+ başarılı satışım var valorant ürünü aradığını gördüm konumu incelemen için bırakıyorum discord linkim konuda mevcut referanslarıma ve yorumlarıma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/v...r-cheat-wi-n-10-11.293062/page-9#post-6502966
Reis ürünü inceledim çok güzel gözüküyor ama banlatır bu üründe.

major hexware vb, bir sürü var knk sitede zaten satan çok alıyorum trade olarak konu aç zaten satıcıların hepsi konuya yorum yaparlar
Hile bulmakta sorun yok zaten fiyatıda gayet ucuz alınabilir biraz incelicem ama banlatır gibime geliyor.

priv hile + baypass kulanırsan legit oynadığın sürece ban yemezsin diye biliyorum
Priv hile çok kullandım baya pahalı ürünlerdi fakat 1 hafta bile dayanmadılar sadece adları priv :) baypass hiç kullanmadım nasıl kullanılır onu da bilmiyorum denemek lazım. Full legit kullanıyorum ürünleri zaten de yine ban yiyoruz.

doğru gidip sadece bypass alıp bedava hileler ile bile takılabilir hesap değiştire değiştire
bypass dedikleri şey bilgisayara zarar veriyor mu peki bilgin var mı daha önce hiç kullanmadım.

Bypass ile hileyi alsam ban yesem bile yeni hesaptan devam edebiliyor muyum ?

Banlatmayan hile diye bir şey yok.
CS:GO da TurkeyCoder'in multi ürününü kullanarak 2.5 k saat kastım 0 hesaptan. 2.5 k saatin sonunda ban yedim ama 2.5 k saat oynadım valorantta bırak 2.5 k saati priv ürünlerde 2.5 gün bile dayanmıyor :)

her hile eninde sonunda yakalanıyor bu sürede sizin ne yaptığınız önemli çok kullanıcısı olan herkesin aynı builde sahip olduğu hilelerin 1 haftadan daha kısa sürede dtc olması normal daha az müşterisi yada kullanıcısı olan bütçeniz fazla ise herkese ayrı build verilen priv hilelere göz gezdirebilirsiniz
Herkes elindeki ürünü satabilmek için bin bir yalan söylüyor adam diyor priv ürünümüz sadece 10 kişilik o yüzden fiyatı böyle ürünü bi satın alıyorsun 1 haftaya ban :D çok saçma bu piyasa.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan bulabilirsiniz çalışıyor fakat belli etmeyin banlanırsınız
Hocam teşekkür ederim de direk ban atar bu hilelere vanguard ya :D

Son düzenleme: