Valorant'ta banlatmayan radar ve ESP hilesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Valorant'ta banlatmayan ESP, radar, wall hack önerebileceğiniz hile var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
banlatmayan diye genel bir durum yok ban wave yaşandığında genelde atıyor ama ücretli public olmayan hileleri kontrol edebilirsin sitede trade kategorisinde satanlar var

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
O kadar senedir hile kullanıyorum banlatmayan hile diye bir şey yok kankam senin oynayışına bağlı safe oynayıp çaktırmaman lazım

Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam valorantın çok korunaklı bi sistemi var dünya şeyinde bu kadar güçlü bi sistem yok adamlara özel vanguard sistemi var hile açanlarında parayla aldıkları max 1 hafta dayanır banlatıyor sonra tabi para var spoofer atıyorlar tekrar açıyorlar hile fln filan

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
valoda banlatmayan dıye bır sey yok kı kral sadece daha gec dt yıyenler oluyor ama enınde sonunda ban yıyıorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Banlatmayadan diye bir şey yok yani öyle bir garantiyi kimse vermez her zaman bir risk vardır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valonun çok güçlü anti cheat sistemi var ban atmayacak hile duymadım görmedim. Bazıları geç tespit edilebilir ama genelde ban atar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Henüz beleş hileler yok ara sıra bazı aylar çıkıyor sonra 2 ay sonra güncellemeye gidiyor ama bulursan bizede haber et de haberimiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...