dia3valorant ta ne en yuksek rankınız neydı
aga beeeegold 1 o da beta zamanlarında :/
ya şuan da oynuyorum da biraz bırakmıştım yeni başladım tekrardan. adamların elosu bronz 2 3 falan benim de öyle. ama çıkan one tap atıyo headshot. direk falan vuruyo direk yapıştırıyo. zıplaya zıplay afalan vuruyolar. ben anlamadım bu elo sistemini. ya karşımdakiler çok iyi ya da hile ya da ben bu oyunu oynayamıyorum.aga beeee![]()
aynı dertten bende yaşıyporum knka bu doğru pozisyon alamıyoruz rakıbı tahmın edemıyoruz gercek hayatta basarılıyım ama oyun hayatım hılesız 0 dıyebılırımya şuan da oynuyorum da biraz bırakmıştım yeni başladım tekrardan. adamların elosu bronz 2 3 falan benim de öyle. ama çıkan one tap atıyo headshot. direk falan vuruyo direk yapıştırıyo. zıplaya zıplay afalan vuruyolar. ben anlamadım bu elo sistemini. ya karşımdakiler çok iyi ya da hile ya da ben bu oyunu oynayamıyorum.
bende hile ile abancam vallaimmo 240rr şuan dia 3 valorant hilesini acacağım aimbotla cıktım :d
sağlık olsun guzel cıkmıssın ama başarılıelmas kadar çıktı onun üstü hile oldundan düştüm
sadece bronz 3'e kadar hahahahavalorant ta ne en yuksek rankınız neydı
az oynadıgın ıcındır yoksa oyle olmaz dıme knka yapma yanarızsadece bronz 3'e kadar hahahaha
işimle meşgulümaz oynadıgın ıcındır yoksa oyle olmaz dıme knka yapma yanarız