Farklı bir oyun için hile kullanırken bazı arkadaşlar Valorant'dan ban yediğini söylüyor. Bunun için ne yapmalıyım? Örneğin Wolftü için açacakken yapmam gereken bir şey var mı Valorant'ta yememek için?
Hocam var maalesef ben bizzat yedim hiçbir oyunda da hile kullanmadım sadece crackli oyunlarım programlarım vardı muhtemelen ondan dolayı ban attı riot
valorantda hile yapmadıysan banlanman sacma ama eğer belki riot games oyununda hile yaptıysan belki banlanmış olabilirsin emin değilim ama böyle bir bilgi varmı yokmu diye
Vanguard baska oyunlardaki hilelere karismaz diye zannediyorum. Cunku kendi oyunu icine inject edilmis hileleri loglayip riota gonderiyor. Baska oyunlardaki hileler valo ya da vanguardi etkilemez bence.
sıkıntılı bir konu, vanguard hile olarak gördüğü her dosyayı valoranta yansıtabilir. O yüzden açmamak en iyisi, ya da bilgisayarını açtıktan sonra loglarını temizleyip girmek en iyisi.
hile kulanmamak ban atmaz yada çok belli etme ölme ve öldürme arasında fark olmasın ve kd ni yüksek tut atıyorum 0.70 kd ile 20-3 gidersen ben hile derim