bende razer cortex kullaniyodum win11 geçtikten sonra atlos os indirdim win10a dondüm o zamanda ise yariyordu ama simdi olurmu bilmiyorum bazen pc donuyordu expolrer.exe yi bile kaptiyodum kasmasin diye belki ondan drop giriyor olabilir tesekkurler denerimRazer Cortex indirip deneyebilirsin ben memnün kaldım ama sistemden sisteme değişir
Böyle uygulamalar genelde Düşük sistemlerde çok Ram harcıyor bende 8 gb ram vardı CMD uygulaması kullanıyordum çok ram yiyordu 32 gb ram e çıkardım uygulama olmadan 450-500 veriyorRazer Cortex indirip deneyebilirsin ben memnün kaldım ama sistemden sisteme değişir
yaptım zaten ama ona rağmen çok düşük fps alıyorumgörüntü ayarlarını 1024x768, 4:3 yapabilirsin.
pekela, arkaplanda çalışan, chorme, discord, logitech gibi uygulamaları kapat, ekran kartının (amd) programına gir, herşeyi performans moduna al.yaptım zaten ama ona rağmen çok düşük fps alıyorum
o, işlemcinin darboğaz yapmasından kaynaklanıyor.Oyun o kadar saçma ki düşük ayarlarda fps düşmesi yaşıyorum yüksekte sabit alıyorum orta ayarlarda ise 200 fpsi görüyorum deneyebilirsin..
Kanka ram değilde işlemci bazlı oyun olduğu için işlemciyi yükseltmeye çalışArkadaşlar, ailemin paraya ihtiyacı vardı. Kasayı sattılar, şimdi eski ekranı kırık laptopu monitöre bağlayıp oynuyorum. Sistem de A9-9425, 2 çekirdek, 3.60 GHz APU işlemci var. Ekran kartı da R5 330 ekran kartı, işlemcinin ekran kartı. 1 GB 1024x768'de 40-50 arası FPS alıyorum ama çok drop giriyor. Bir anda 10-20 arası FPS'ler alıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba? RAM almayı düşünüyorum. AIDA 64'ten baktım, 2666 MHz'ye kadar destekliyor. Bilgisayarcı RAM'i çaldı, kutuda 2666 MHz RAM var diyor.
kankam dolandırılmışsın g.o ama tavsiyem en düşük ayarlara al veya letop satıp bütçe ayarlayana kadar idare et telefondanArkadaşlar, ailemin paraya ihtiyacı vardı. Kasayı sattılar, şimdi eski ekranı kırık laptopu monitöre bağlayıp oynuyorum. Sistem de A9-9425, 2 çekirdek, 3.60 GHz APU işlemci var. Ekran kartı da R5 330 ekran kartı, işlemcinin ekran kartı. 1 GB 1024x768'de 40-50 arası FPS alıyorum ama çok drop giriyor. Bir anda 10-20 arası FPS'ler alıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba? RAM almayı düşünüyorum. AIDA 64'ten baktım, 2666 MHz'ye kadar destekliyor. Bilgisayarcı RAM'i çaldı, kutuda 2666 MHz RAM var diyor.
denedim ama öylede adam vuramiyorum hiç oynanmıyoroyunun dosyalarından pixel düşüre bilirsin görüntü kötüleşiyor ama fps artıyor
ya bende eski bir hd6570 varda 2gb ddr3 64 bit buna uygun dandik bir kasa toplasam bile yeter ama 16 yaşındayım haftasonu akrabanın yanında çalışıyorum yinede zoe baya ama sağol önersiğin bir ekran kartı sistem vsrmıPart time çalışıp yeni ekran kartı falan al bu pc'de fps artışı zor dostum .
evet bendede oyle oldu ama drop cidden kaçinilmaz oynatmiycak seviyedeOyun o kadar saçma ki düşük ayarlarda fps düşmesi yaşıyorum yüksekte sabit alıyorum orta ayarlarda ise 200 fpsi görüyorum deneyebilirsin..
çok düşürmemek te fayda var yok cidden adamı görmesi işkence oluyordenedim ama öylede adam vuramiyorum hiç oynanmıyor
Post automatically merged:
ya bende eski bir hd6570 varda 2gb ddr3 64 bit buna uygun dandik bir kasa toplasam bile yeter ama 16 yaşındayım haftasonu akrabanın yanında çalışıyorum yinede zoe baya ama sağol önersiğin bir ekran kartı sistem vsrmı
Post automatically merged:
e
evet bendede oyle oldu ama drop cidden kaçinilmaz oynatmiycak seviyede
saol bende yaptım ona rağmen çok düşükaga görüntü ye gir ayarlari düsük e al fps yükseliyo kasimiyo
işe yaramıyor gerçektensaol bende yaptım ona rağmen çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?