Onaylı Üye
Arkadaşlar legit ayarlar yapabileceğim bir aimbot bilen var mı ?
yazıyorum..var ama bu sayfadan olmadığı için buradan paylaşmak yasal mı yoksa mesaj ile mi iletişime geçmeliyiz?
hayır başka sayfanın hile *linkini* buradan paylaşmayı diyoyazıyorum..
sizin söylediğiniz TR şartlarına göre pahalıymış. 20 TL olsa iyi olabilirdiŞuan piyasada doğru düzgün yok. Ücretli bir tane hile var günlük 20 dolar
Forumda yetkili kişilerle görüşürsen daha iyi olabilirsizin söylediğiniz TR şartlarına göre pahalıymış. 20 TL olsa iyi olabilirdi
Diğer bilgisayarımda olan hileyi yarın arkadaşla paylaşacağım. Merak ettiğim bir konu; ben memoryhackers harici bir yerden eriştiğim hileyi bu platformda paylaşabiliyor muyum?
reportladım yorum kasmaya ugraşmayın adam akıllı cevaplar verinİyi kkkk oyna
Her yere baktım yok dostum çalışmıyor.bir sürü var hocam ama bu forumda yok kendin araştırıp bulacaksın
Dostum bizimle paylaşma imkanın var mıgünlük 20 tl var espsi bide optimizasyonlu fps düşüşü yaşamıyosun yorumuma cevap yazan olursa discortan paylaşıcagım
Post automatically merged:
reportladım yorum kasmaya ugraşmayın adam akıllı cevaplar verin
siteden banlanmiyim diye discord adresimden vericegim mesaj gonderirsen atarım :Her yere baktım yok dostum çalışmıyor.
Post automatically merged:
Dostum bizimle paylaşma imkanın var mı
Attım dostum at sineği benim nickimsiteden banlanmiyim diye discord adresimden vericegim mesaj gonderirsen atarım :
discord ismim : MermiyeKafa
youtubedeki hilelerde trojan ve keylogger varArkadaşlar legit ayarlar yapabileceğim bir aimbot bilen var mı ?