Seçkin Üye
Forum'da birçok kişinin hesabının HWID ban ya da farklı ban kodlarıyla banlandığını gördüm maalesef ki dün aynısı başıma geldi para yatırdığım hesabım kalıcı olarak kapatıldı. Çoğu kişi durumu şu şekilde açıklıyor: Sabah oyuna girdim HWID ban ya da diğer banlardan birisini yedim diyor arkadaşlar herkesi kandırırsınız ama kendinizi asla Valorant'ın ban sisteminde sadece hackı bire bir açıp'da oyuna girdiğiniz zaman ban yemiyorsunuz birçok ban yeme sebebiniz var crackli oyunlar olabiliyor değişik makro programları olabiliyor ya da birçok illegal üzerine yazılmış programdan dolayı yiyebiliyorsunuz bende durduk yere ban yedim ama bunu asla inkar edemem farklı bir sitede paylaşılan bir makro programı açmaya çalıştım açamadım ve daha sonra 3 gün sonra hesabım ban yedi parada yatırmıştım hesaba oysaki; bir şeyi bire bir fillen açmanız gerekmiyor açmaya çalıştıysanız ya da bilgisayarınızda korsan programlar varsa bu yüzden de ban yiyebiliyorsunuz şu an forumda durduk yere ban yediğini iddia eden kişilerin bilgisayarlarını kontrol edin birçoğu makro hack ya da korsan programları bulunan insanlar olacağından eminim bu yüzden bende içinde olmak üzere yaptığımızı çekiyoruz o kadar param boşa gitti bilet gönderdim bir cevap gelmedi kendi düşen ağlamaz arkadaşlar ben kimsenin durduk yere bir sabah uyandığında ceza aldığını düşünmüyorum herkes durduk yere ceza aldığını söylese bile bir yerden bir açık vermiştir bende verdim ki hesabım kalıcı olarak kapatıldı ama oyunda 1 sefer bile bir şey kullanmadım bundan da şu sonucu çıkarıyorum kullanmak önemli değil sadece açmaya çalışsanız bile ya da korsan bir program varsa bilgisayarınızda crackli direk olarak HWID ban atıyorlar açmayan varsa asla bulaşmasın açanlarda ben durduk yere ban yedim diye kendini kandırmasın hepimize geçmiş olsun.
Moderatörün son düzenlenenleri: