Valorantta haksız sanılan yasaklamalar hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forum'da birçok kişinin hesabının HWID ban ya da farklı ban kodlarıyla banlandığını gördüm maalesef ki dün aynısı başıma geldi para yatırdığım hesabım kalıcı olarak kapatıldı. Çoğu kişi durumu şu şekilde açıklıyor: Sabah oyuna girdim HWID ban ya da diğer banlardan birisini yedim diyor arkadaşlar herkesi kandırırsınız ama kendinizi asla Valorant'ın ban sisteminde sadece hackı bire bir açıp'da oyuna girdiğiniz zaman ban yemiyorsunuz birçok ban yeme sebebiniz var crackli oyunlar olabiliyor değişik makro programları olabiliyor ya da birçok illegal üzerine yazılmış programdan dolayı yiyebiliyorsunuz bende durduk yere ban yedim ama bunu asla inkar edemem farklı bir sitede paylaşılan bir makro programı açmaya çalıştım açamadım ve daha sonra 3 gün sonra hesabım ban yedi parada yatırmıştım hesaba oysaki; bir şeyi bire bir fillen açmanız gerekmiyor açmaya çalıştıysanız ya da bilgisayarınızda korsan programlar varsa bu yüzden de ban yiyebiliyorsunuz şu an forumda durduk yere ban yediğini iddia eden kişilerin bilgisayarlarını kontrol edin birçoğu makro hack ya da korsan programları bulunan insanlar olacağından eminim bu yüzden bende içinde olmak üzere yaptığımızı çekiyoruz o kadar param boşa gitti bilet gönderdim bir cevap gelmedi kendi düşen ağlamaz arkadaşlar ben kimsenin durduk yere bir sabah uyandığında ceza aldığını düşünmüyorum herkes durduk yere ceza aldığını söylese bile bir yerden bir açık vermiştir bende verdim ki hesabım kalıcı olarak kapatıldı ama oyunda 1 sefer bile bir şey kullanmadım bundan da şu sonucu çıkarıyorum kullanmak önemli değil sadece açmaya çalışsanız bile ya da korsan bir program varsa bilgisayarınızda crackli direk olarak HWID ban atıyorlar açmayan varsa asla bulaşmasın açanlarda ben durduk yere ban yedim diye kendini kandırmasın hepimize geçmiş olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Açıklama için teşekkürler, fakat merak ettiğim, sadece sitedeki hileyi kullanıp ban yiyen oldu mu ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
the information is really very good

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilet atsan bile robot gibi yanıt veriyorlar :)

Üye
5 HİZMET YILI
Bilet At Fakat Bot Verecektir Cevabı

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
kimse benim gibi dürüst değilki xD ben açık açık söyledim konumda takımıma gelen trolle çok ağır sövdüm ondan yedim diye dürüst olun

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yazı için eline sağlık dostum, yazı sayesinde ısrarla bu konu hakkında konu açan arkadaşlar, bu yazıyı okuyup belki vazgeçerler ve anasayfamız boş yere kirlenmez artık :D Sabahtan beri aynı konudan 50 tane gördüm ve hepsi işte "ne olacak adminler falan filan" :D hileyi riskleri göze alarak indirip oynarsınız böylelerini anlamıyorum..

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum herkes kafayı yemiş durduk yere ban yedim diye avutuyolar kendini ben ona sinir oluyorum kimse yaptığı suçu anlatmıyor ben oyuna girdim ban yedim ayyy napacam diyolar gıcık bir durum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba,
Öncelikle yazın için teşekkürler. Ben de yıllardır oyun oynayan birisiyim. Daha haksız banlanmadım. O arkadaşların niyeti haksız ban yedim tarzında niyetlerince oyunu kötülemektir. Oyuna iyi demiyorum ancak yapmadıkları şeyi yaptı olarak göstermek hoş değil. Haksız yere banlanma oldu diyelim destek ekibine ulaşırsanız açarlar arkadaşlar niye açmasınlar? Niye durduk yere oyuncu kaybetmek istesinler öyle değil mi?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun buda herkese bir dipnot olsun buna göre işini sağlama alsın ban yemesin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
krekli hic bir oyundan ban yemezsiniz bro gidip interface triggerbot, aimassist, aimbot aciyorsunuz diyorsunuz ki bu oyuna inject etmiyor nasil olsa ban yemem daha sonra bi bakiyorsunuz ban yemissiniz daha sonra da kendinizi boyle avutuyorsunuz yapmayin arkadaslar boyle vanguard sandiginiz kadar onu algilayamacak bir anticheat degil bilgisayarimda direk olarak cs hilesi vardi loaderli bir sekilde ondan ban yemedim rdr2 krekli vardi ondan yemedim gittim hile actim ondan hwid ban yedim yani sandiginiz kadar kolay olmuyo o ban olaylari vanguardi sanki salak bir yapay zeka gibi gostermeniz sizi sadece daha kotu bir duruma sokar insanlara rezil olursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...