Seçkin Üye
mail ve kullanici adi degistirmedigin surece her turlu geri alabilirler o hesabi ki adam mail atip boyle boyle hesabim calindi yardim edebilir misiniz diyip kendisine ait olduguna kanitlarsa yine geri alir.
Sağolasın bende satın alacaktım İşime Yaradı Bu BilgiBu dediğimi yapip kullanıcı adını değiştirirsen geri alamayacaktır.
Bir de mailsiz Full skinli hesaplar sakın satın alma 150 TL'ye verdik ertesi gün hesap gitti sonra 1K verdim radiant Full skinli tüm skinler olan hesaba bundan önce mailliydi tabii oda gitti. Ama desteğe başvurup geri aldim satın aldıgım yerin desteğine başvurup dikkat et o yüzden bu olayı yapmayı öğrendigimden beri satın aldığım hiçbir hesap geri gitmedi.
Değişiyor kanka, hesabın güncel yine de değiştirmek istiyor musun diye soruyor. Ben aldığım bir çok hesabın idni bir kaç kez değiştirdim.yalnız o dediğin her hesapta işe yaramaaz. riot hesabı güncellenmişse eğer kullanıcı adı değişmez.
Fakat şöyle ki oynadığınız oyun lol ise sadece lol de kayıtlı hesabı varsa eğer riot hesabı değil lol hesabı güncelleniş olur. Legends of runterra ya da wild rift ya da valorant a kayıtlıysa oralarda da açılmış hesap varsa eğer değiştirilemez özelden acaba bana kullanıcı adınızı değiştrdiğiniz sitenin linkini atabilir misiniz ?Değişiyor kanka, hesabın güncel yine de değiştirmek istiyor musun diye soruyor. Ben aldığım bir çok hesabın idni bir kaç kez değiştirdim.
Riot ID Update diye aratınca ilk çıkan sayfadan hesaba giriş yapıp istediğin gibi idni değiştirebiliyorsun dostum.Fakat şöyle ki oynadığınız oyun lol ise sadece lol de kayıtlı hesabı varsa eğer riot hesabı değil lol hesabı güncelleniş olur. Legends of runterra ya da wild rift ya da valorant a kayıtlıysa oralarda da açılmış hesap varsa eğer değiştirilemez özelden acaba bana kullanıcı adınızı değiştrdiğiniz sitenin linkini atabilir misiniz ?