Valorant'ta hesap satış sitelerindeki hesaplara güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
oyunda bir silahın skini ortalama 100-150 tlyken 10 skinli bir hesabı zaten neden ucuza versinler 20 tlye tavuk dürüm alamıyorsun

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knka ben sürekli alıyorum.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Burda olay öncelikle aldığın hesap mail devirli olacak.Mail devretmeyen hesapları alma ya 3 gün sonra şifre değişir yada 3-5 kişi girer oynar.Burda reklam olmasın diye site adı veremem.Sen parayı veriyorsun para sitede kalıyor karşı taraf hesabı veriyor girip içine bakıyorsun ve maili devir alıyorsun.Sen onay verdikten sonra site parayı karşı tarafa gönderiyor.(alıpta almadım derim diye düşünme konuşmalar site içerisinde orda kayıtlı).Senin bahsettiğin sorunlar mailini bilmiyorum,unuttum vs.mail devretmeyenlerde çıkıyor.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
O hesaplar random hesaplar oluyor zaten genelde. Yani tek sahibi siz olmuyorsunuz.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum bu şekilde satılan hesapların hepsi combo halinde çalınmış inaktif hesaplardır. Ve çoğu zaman birden fazla kişiye satılır. Bunlardan uzak durmak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kuzen itemci diye site var çoğu kişi oradan alım satım yapıyor ama videolu olucak eğer işlem gerçekleşmezse paranı iade ediyorlar

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam ani hevesle alma, paran boşa gitmesin. Çalıntı hesaplar hepsi.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Random hesaplara kimin girip çıktığı belli değil. Mainlik hesap alınacaksa da satıcıya çok dikkat edilmeli, hesapları geri çekiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Random hesaplar genelde 1-2 gün felan durur zaten. O kadar skinli hesabı 20TL'ye vermezler :)

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Güzel bir bilgilendirme. Lol'de bot hesaplarda bu tarz sıkıntılar çıkmıyor ama Valo'da bu işi dolandırarak yapanlar var piyasada.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Pub combolist lerden hesap düşürüp satıyorlar Priv olsa bile aynı hesabı bir sürü kişiye de satıyorlar :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam öyle alacağınıza ranked ready ama fresh accountlar alsaydınız keşke onlar herkese veriliyor

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum zaten bütün randomların bir kuralıdır bu fakat hepsi farklı kişilere satmıyor . tek kişiye satanlardada 3-5 gün belki daha fazla ama max 2 hafta falan oynarsın sonrasında hesabın şifresi falan değişir çünkü o hesapların çoğu çalıntı hesaplar oluyor , adamlarda bu hesapları satıyor 10-20 TL'ye . artık o devirde simit dışında yiyecek bile alınmıyor yani 4-5 oynamak için iyi yinede .

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam bence yalan ya o kadar da enayi değiller

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam şöyle düşün oyunda 1 düzgün skin en az 130tl adamlar 20skin garantili satmış sana 20tlye adamda bence hesabı tek sana satmaz cünkü kar yapamaz

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Genelde satılan hesapları geri alıyprlsr, random hesaplarda yaşadığın durum gibi kullanılıyor aktif belki bir hesapçbı birden fazla kişiyede satıyorlardır. Alınmaz yani. Senden 20, ondan 20 desek iyi para var bu işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...