Çözüldü Valorant'ta hile açarsak ip ban yiyiormuşuz diye duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant'ta hile açarsak ip ban yiyiormuşuz diye duydum.Lol ve Valorant , Riot'un oyunu olduğu için Valorant'tan ban yersem Lol'den de ban yer miyim?İnşallah yanlış bölüme konu açmamışımdır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İp Ban Değil HWİD Ban Yiyorsun.+olarak Valoranttaki Hesabınla Loldeki Hesabın Aynı İse 2 Sindende Atar Diye Duymuştum.

Çözüm
NX
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben bir kere ban yedim ve hala oynuyorum ama çalışmayan bir hile açmıştım ona rağmen 1 gün geçmeden ban yedim

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Gençler Valoranttaki ban sistemi ip değil HWID ban atar. Buda sizin sisteminizdeki herhangi bir donanım parçasının seri numarasını oyundan yasaklaması demek. Forumda okuduğumda mouse bile atabiliyormuş o kadarını bilemiyorum fakat banlama sistemi HWID. İp ban yemezsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gençler Valoranttaki ban sistemi ip değil HWID ban atar. Buda sizin sisteminizdeki herhangi bir donanım parçasının seri numarasını oyundan yasaklaması demek. Forumda okuduğumda mouse bile atabiliyormuş o kadarını bilemiyorum fakat banlama sistemi HWID. İp ban yemezsiniz.
teşekkür ederim.Sadece bir yerde öyle bir şey duymuştum emin olmak istedim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum varolant direk hwid ban atıyor ya ekran kartı yada hdd seri numarasına
ben kendi pcm de yemedim ama yiyen bir arkadaşta hwid spoofer denedim 1 hafta idare etti ama sonu gene ban yani bu hwidin çaresi yok gibi

kısacası varolant hile kullancaksanız hwid banı göze almalısınız
aynı hwid banı diğer oyunlarıda etkiliyor özellikle pubg ve lol gibi oyunlarda
sizi daha çok belli ediyor

❤ ❤ ❤

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kankam hwid ban atar bilgisayarına o bilgisayarla hiç giremezsin fakat lol hesabınada yansır mı bilemiyorum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
İp Ban Değil HWİD Ban Yiyorsun.+olarak Valoranttaki, Buda sizin sisteminizdeki herhangi bir donanım parçasının seri numarasını oyundan yasaklaması demek. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...