Valorant'ta hile açmadan önce sitedeki spoofer kullanılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Valorant'ta hile açmadan önce sitedeki spoofer kullanılmalı mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sitedeki spoofer valorant için değil yalnız.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam ilk önce bu spoofer valorant için deyil 2 kinci olarak ban yemeden niye kulancaksın amaç zaten ban yedikten sonra kulanmak

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ban yemeden kullanamazsin dostum bani onleyen bir sey degil, anakart bani yedikten sonra anakart banini kaldirmak amac.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
1 kere ban yedikten sonra kullanılır genellikle ki diğer hesaplarında hızla ban yemesin diye

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam cihaz beni yediğinizde kullanmanız lazım ynai valoda ban yemeden kullanmanız pek bişey değiştirmicek
gün geldi ban yediniz yediniğiniz cihaz banını kaldırmak için sağlam spoofer ihtiyaç duyucaksınız genelde iyi olanlar paralı sitede ad vermek yasak olduğu için veremiyorum ama araştırırsanız çok rahat bulursunuz

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, yine kullanıcılarımız bilgisi olmadığı halde birşeyler yazmışlar size net bir cevap vereceğim kodu hakkında. Öncelikle forumda valorant için bir spoofer bulunmamaktadır lakin eğer forumda bir valorant spooferi olmuş olsaydı kesinlikle ban yemeden önce kullanmanızı önerirdim bunun nedeni orjinal hwid id lerinizin ban yedikten sonra zarar görmemesi adına yapılan bir işlemdir. Olduki ban yediniz bilgisayarı yeniden başlatarak orjinal id lerinize geri döneceğiniz için orjinal hwid idlerinize hiçbir şey olmayacak oynamaya devam edebileceksiniz. Lakin baştada söylediğim üzere forumda official bir valorant spoofer bulunmamaktadır iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...