valorantta hıle acmadıgım halde 2 hesabımda ban yedı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
TR merhabalar pubg mobıle hıle kullanıyorum hıc bır sıkıntı yoktu ancak hıleyı acarken vanguart yada faceıt ı kapat dıyordu bende denetım masasından sılıyordum her defasında,bugun 1-2 el pubg mobıle hıleleı gırdım sonra abım gectı pc ye valo hesabına gıremedı dırek ban dedı baska hesablada gırdı 1el atmadan yanı oyun ortasında ban verdı valorantta hıle kullanmadıgı halde nasıl acılır banı?

hello, I am using pubg mobile cheat, there was no problem, but when opening the cheat, vanguart or faceit was said to be closed, I was deleting it from the control panel every time, today I entered the pubg mobile cheat with 1-2 hands, then my brother passed, he couldn't enter the valo account on the pc, he said a ban, he entered another account without throwing it. he gave me a ban in the middle of the game, how can he get banned even though he didn't use cheats in valorant?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Vanguard kapamayı unutursan anında ban yiyorsun hwid yediğin için diğerleride yer diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben vanguardı silip öyle hileyi açıyorum acaba abin valorantı açarken arkada inject halde olan hile var mıydı ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçmişte hile yüklediysen hile dosyaları kalmıştır veya ıp yüzünden ban yiyorsundur

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vanguard bu konularda biraz acımasız valo hilesi olmasa bile bilgisayarında hile kalıntıları varsa banlıyor. hwid yani harddisk adına ban attığı için bilgisayarın banlanmış sayılır, büyük ihtimalle girdiğin hesabın banı sınırsız olacak fakat belli bir zaman sonra(destekten öğrenebilirsin) bilgisayarının banı kalkar başka hesapla oynamaya devam edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aynısı banada olmuştu smurfume geçmiştim smurfume geçtiğimde smurfum banlandı, ardından main hesabıma girince main hesabımda banlandı

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
TR merhabalar pubg mobıle hıle kullanıyorum hıc bır sıkıntı yoktu ancak hıleyı acarken vanguart yada faceıt ı kapat dıyordu bende denetım masasından sılıyordum her defasında,bugun 1-2 el pubg mobıle hıleleı gırdım sonra abım gectı pc ye valo hesabına gıremedı dırek ban dedı baska hesablada gırdı 1el atmadan yanı oyun ortasında ban verdı valorantta hıle kullanmadıgı halde nasıl acılır banı?

hello, I am using pubg mobile cheat, there was no problem, but when opening the cheat, vanguart or faceit was said to be closed, I was deleting it from the control panel every time, today I entered the pubg mobile cheat with 1-2 hands, then my brother passed, he couldn't enter the valo account on the pc, he said a ban, he entered another account without throwing it. he gave me a ban in the middle of the game, how can he get banned even though he didn't use cheats in valorant?
1. Hile loglarını ve hileyi silmeyi unuttun büyük ihtimal
2. Banı açmak icin ticket acmalısın. ya 3 ay ban yada sınırsız ban yiyeceksin
ek secenek: Spoofer satın almak (vanguard uyumlu)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1. Hile loglarını ve hileyi silmeyi unuttun büyük ihtimal
2. Banı açmak icin ticket acmalısın. ya 3 ay ban yada sınırsız ban yiyeceksin
ek secenek: Spoofer satın almak (vanguard uyumlu)
2 tane spoofer biliyorum çalışıyorlar bedava satın almak gereksiz ilk bende alıcaktım sonra baya bi araştırdım buldum yani bi spoofer 30 dollar verceğine 30 dollarla ekmek alırım daha iyi

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
2 tane spoofer biliyorum çalışıyorlar bedava satın almak gereksiz ilk bende alıcaktım sonra baya bi araştırdım buldum yani bi spoofer 30 dollar verceğine 30 dollarla ekmek alırım daha iyi
arkadaşa yazdım.
ikincisi o bulduğun spooferlarla hic vanguard banını kaldırdın mı?
üçüncüsü 30 dolarla ekmek ne alaka?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kardeşim bence spoofer alıp banını açtırmalısın. Fakat birazcık pahalı dolar üzerinden olduğu için

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben de aynı durumu yaşadım banımın açılmasını 3 ay bekledim yanlışlıkla vanguardım kapanmış

Üye
3 HİZMET YILI
benzer sorunu bende lolde yaşıyorum. Oyuna her girdiğim hesap 2 maçtan sonra perma ban yiyor. Bende takipteyim konuyu

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Dostum Boşuna uyarı yapmıyorlar Vanguardı ve Faceit'i kapatın diye sende unutursan cezasını çekersin ya 3 ay bekliceksin yada ticket atıp kendi durumunu anlatıcaksın
başka yöntemlerde var Spoffer tarzında ama onlarda ya paralı oluyor yada anakartın uyumlu olması lazım

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lol hilesi filan arkada injectliyken valo girmeye çalışmışsındır sonra da bum ya da dedikleri gibi logları silmemişsindir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aga biraz alakasız ama bir şey sorucam vanguard sadece valorantta mıvar lolde yok mu

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
logları vesayre biraz temizlemen lazm riot vanguardı kapatman lzm vede bilgiğin bi spoofer varsa spoofer kullanarak denersen senin için daha faydalı olucaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...