Kardeşim çok saçma bir sistem var bende açmadım, banının açılmasını istediğinde "Sana gerekli bilgiler verilmiş, hesabının aktive edilmesini taleplediğin biletler otomatik olarak silinecektir" diye geri dönüş yapıldı. Elimde olsa da dava açsam ama ne yazık ki açsamda boşa. Valorant ile alakalı ister yazılım olsun ister olmasın Vanguard gördüğü gibi direkt banlıyor. Eğer ki evinizde 2 tane bilgisayar varsa birisini hile için kullanın.TR merhabalar pubg mobıle hıle kullanıyorum hıc bır sıkıntı yoktu ancak hıleyı acarken vanguart yada faceıt ı kapat dıyordu bende denetım masasından sılıyordum her defasında,bugun 1-2 el pubg mobıle hıleleı gırdım sonra abım gectı pc ye valo hesabına gıremedı dırek ban dedı baska hesablada gırdı 1el atmadan yanı oyun ortasında ban verdı valorantta hıle kullanmadıgı halde nasıl acılır banı?
hello, I am using pubg mobile cheat, there was no problem, but when opening the cheat, vanguart or faceit was said to be closed, I was deleting it from the control panel every time, today I entered the pubg mobile cheat with 1-2 hands, then my brother passed, he couldn't enter the valo account on the pc, he said a ban, he entered another account without throwing it. he gave me a ban in the middle of the game, how can he get banned even though he didn't use cheats in valorant?
ekmek alakasız saçma yorum boşverarkadaşa yazdım.
ikincisi o bulduğun spooferlarla hic vanguard banını kaldırdın mı?
üçüncüsü 30 dolarla ekmek ne alaka?
log ne nasıl sılınır hıleyı sılmıstım?lol hilesi filan arkada injectliyken valo girmeye çalışmışsındır sonra da bum ya da dedikleri gibi logları silmemişsindir
kanka hwid yemiş olabilirsin
hwıd ban ne?hwid ban yemişsin galiba
tıcket ne nasıl acılırBende buna benzer bir olay yaşadım ticket attıktan sonra hesabımı geri açtılar
reis bize de söyle de yararlanalım be2 tane spoofer biliyorum çalışıyorlar bedava satın almak gereksiz ilk bende alıcaktım sonra baya bi araştırdım buldum yani bi spoofer 30 dollar verceğine 30 dollarla ekmek alırım daha iyi