valorantta hıle acmadıgım halde 2 hesabımda ban yedı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
vanguardı kapatman lazım usta, muhtemelen 3 ay beklemen gerekebilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Biri daha önce senin hesabında hile açmışsa sen girdiğinde sana bana atmış olabilir
Yada 2. Alternatif aynı bilgisayardanda önceden hile açmış biri sana bana vermiş olabilir
3.alternatif hile biriyle duo girdiysem ondan bana vermiş olabilir
Yaşadıgımdan sözlüyor 2. Ve 3. Yüksek biliyorum ama 1.den emin değilim sadece teori

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vanguarddan dolayı veya ip üzerinden yemişi olabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
TR merhabalar pubg mobıle hıle kullanıyorum hıc bır sıkıntı yoktu ancak hıleyı acarken vanguart yada faceıt ı kapat dıyordu bende denetım masasından sılıyordum her defasında,bugun 1-2 el pubg mobıle hıleleı gırdım sonra abım gectı pc ye valo hesabına gıremedı dırek ban dedı baska hesablada gırdı 1el atmadan yanı oyun ortasında ban verdı valorantta hıle kullanmadıgı halde nasıl acılır banı?

hello, I am using pubg mobile cheat, there was no problem, but when opening the cheat, vanguart or faceit was said to be closed, I was deleting it from the control panel every time, today I entered the pubg mobile cheat with 1-2 hands, then my brother passed, he couldn't enter the valo account on the pc, he said a ban, he entered another account without throwing it. he gave me a ban in the middle of the game, how can he get banned even though he didn't use cheats in valorant?
Kardeşim çok saçma bir sistem var bende açmadım, banının açılmasını istediğinde "Sana gerekli bilgiler verilmiş, hesabının aktive edilmesini taleplediğin biletler otomatik olarak silinecektir" diye geri dönüş yapıldı. Elimde olsa da dava açsam ama ne yazık ki açsamda boşa. Valorant ile alakalı ister yazılım olsun ister olmasın Vanguard gördüğü gibi direkt banlıyor. Eğer ki evinizde 2 tane bilgisayar varsa birisini hile için kullanın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende buna benzer bir olay yaşadım ticket attıktan sonra hesabımı geri açtılar

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bilgisayarında vanguard yüklü ise herhangi bir başka oyunda bile hile uygulamaları kullanman ban sebebidir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lol hilesi filan arkada injectliyken valo girmeye çalışmışsındır sonra da bum ya da dedikleri gibi logları silmemişsindir
log ne nasıl sılınır hıleyı sılmıstım?
Post automatically merged:

kanka hwid yemiş olabilirsin
hwid ban yemişsin galiba
hwıd ban ne?
Post automatically merged:

Bende buna benzer bir olay yaşadım ticket attıktan sonra hesabımı geri açtılar
tıcket ne nasıl acılır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hileyi silmissen bile kalintilari banlatabilir cunku vanguard pcdeki 3. Parti yazilimlari algilayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...