Uzman Üye
evet esp legit oynasan bile valla billa oynama tarzın değişiyor açma tavsiyem o sonra 2 saat spoofer denersin bulamassın çalışmaz hatta bana pahalı patladı bios flash yapın diyodu spoofer da flash yaparken elektrik gitti anakart çöp oldu yenisi almak zorunda kaldımbende açmak istiyorum valoda ama 3 gün içerisinde sadece esp açıp ban yer miyim
sonra 1 ay uğraş yapama spooferı 6 ay bekle bitmesine hepsi niçin?Kankam bence değer çünkü hilenin zevki bi ayrı oluyor yaa
1 hile kullanmak deymez
legit olsa bile ban yersin oynama tarzin aşırı değişik sen youtube ta skinli hilelere bakma adam skinli hesabı alıyor 10tlye oynuyor bansız hile diye 1 maç sonra ban yediğini söylemiyor
evet ban garanti atıcak ille atıcak bi gün gelicek
evet kalkmiyabilir hwid ban
en kötü legit aimbot aç ama esp riskli
ben ana hesabımda açmıştım paralı hile günlük 90tl di 5 maça kalmadı aşırı legit oynama rağmen skinler falan gitti
evet esp legit oynasan bile valla billa oynama tarzın değişiyor açma tavsiyem o sonra 2 saat spoofer denersin bulamassın çalışmaz hatta bana pahalı patladı bios flash yapın diyodu spoofer da flash yaparken elektrik gitti anakart çöp oldu yenisi almak zorunda kaldım
knk sana şöyle söyliyim arklarımın hepsi açtı ban yediler kaldırmaya çalışıyolar
oyunlara ve oyuna bakış açınla akalı bir durum. hile güzel ve çalışıyor. benim için hile kullanmak o kadar zaman harcamak yerine hile açarak keyifli vakit geçirmek. tercih meselesi. ban ihtimalini hep göze almak lazım kendince tartacaksın..
Hoca şöyle söyleyeyim ben iki kere ban yedim birinde ilk banımdı 3 ay yedim üni gittim geldim oynadım yine ban yedim. Hile açtığımda baya legit oynadım hani sağlam pozisyonlardan vuruyordum belli etmeden. eğer ban yemekten korkuyorsan kesinlikle deneme oynamayı. Hwid ban yediğinde kaldırma mevzusu kimilerine göre sıkıntılı kimilerine göre kolay. Bence ana kartına bağlı. Gigabyte anakartı olup durmadan ban yiyip kaldıran bir kullanıcı vardı forumda spooflayıp amidewinle. benimki öyle değil mesela format atıp bios update yapıp amidewin desteklediği için çabası boşa giden biriyim. Amidewin in anakartında çalıştığına eminsen korkmana gerek yok. yoksa hiç girişme bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?