Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant'ta hile gibi oynayanlara karşı ne yapılmalı?
uzun zaman boyunca yaklaşık 1 yıl boyunca aynı rankta süründüm aralıksız günde 10 saat 9 10 maç arası attım radianta ne zaman çıkabildim biliyormusun oyuna mental reset verip hiç bir şeyime takmayarak reyna jett instalock atıp müzikle oynamaya başlayana kadar takmayı bıraktım oyunu radiantı gördüm görünce radiantı tabi tryharda döndüm geri bir daha düştüm kalamadım ama yapıcak bir şey yok ,./
ne kadar iyi oynarsan oyna monitör hz in düşük olduğu zaman karşı taraf kötü bir oyuncu olsa bile seni %99 vurma olasılığı daha fazla oluyor en önemlisi başta monitör bence
kankam yürürken vurmanın tüyoları var mesela a ya basarken bi anda d ye basarsan tam durma noktasında ateş edersen yürürken vurmus gibi gozüküyorsun ve attığın yere gidiyor mermi evet yapması çok zor ve evet baya bi smurf var bence en iyisi sen cs oyna boşver benim imkanım olsa cs oynardım cs oynamayi denedik ama arkadas ekleme sıkintısı var oradada
Onlara karşı hile ile oynamak tek çözüm neden dersen adamların işi gücü oyun onlar kadar oynamadıktan sonra onlara yetişmek zor hile kullanmıcqğım dersen de günde yarım saat antrenman yapıp 1 maç at tekrar antrenman tekrar maç at o şekilde kendini şekillendir