evet maalsef baya hile artı şu zamanlarda helekiBana artık 2 maçta bir hile denk geliyo ben mi şanssızım yoksa sizdede böyle mi
valorant da hile sayısı çok artı ben gün de 5 maç giriyorum her maç hile geliyorduBana artık 2 maçta bir hile denk geliyo ben mi şanssızım yoksa sizdede böyle mi
hıle sayısı arttı mıllet o kullanıyor ben neden kullanmayım dıye herkes hıleye sardıBana artık 2 maçta bir hile denk geliyo ben mi şanssızım yoksa sizdede böyle mi
yeğenim oynuyor ve çocuk 12-13 yaşında hile geldiği için ağlıyor. onu izlerken iyi oynadığını görebiliyorum o yaşına nazaran tabii ki. daha sonra ne mi oldu ? bizde hile indirdik buradan ve mutlu son...Bana artık 2 maçta bir hile denk geliyo ben mi şanssızım yoksa sizdede böyle mi
2015 Aralık ayında aldılar ne alakası var :dtencent riotun tamamını aldığından beri valo lol vs hileden geçilmez oldu .d
Hangi ?evet baya hile var
eskiden hile giremiyordu şimdi hermaçda en az 1 tane varEvet bencede karşıma bir sürü geliyor (Ascendant elo )
bu aralar hile çok nerdeyse her maç banada geliyor en azından belli etmeselerBana artık 2 maçta bir hile denk geliyo ben mi şanssızım yoksa sizdede böyle mi
bencede arttıBana artık 2 maçta bir hile denk geliyo ben mi şanssızım yoksa sizdede böyle mi
src nedirevet normal olarak heryer free hile ve src ile kaynıyor