Süper Üye
Karsiya da gelince ekstra zevkli oluyor.
Ne diyelim abi, hilesi iyi olan kazansın .dvalorant da karşınıza gelen hileler hakkında ne düşünüyorsunuz
Ban riski ne durumda kanka?forumun chams hilesini
Bunu diyip hile sitesine üye olman büyük ironi kankaabi hile açanları anlamıyorum tabi sorgulamıyorum onlarda öyle zevk alıyo olabilirler ama bizim zevkimizi mahvetmeye hakları yok
kanka şimdi şöyle skin olmadan oyun oynayamıyorsun bir süre sonra ve oyun mekanikleri de o kadar iyi değil , sadece one tap üzerine kurulu bir oyun spray mekaniği yok oyunda.valorant da karşınıza gelen hileler hakkında ne düşünüyorsunuz
kanka adam başka oyunda hile açıyodur bilemezsinBunu diyip hile sitesine üye olman büyük ironi kanka
kanka adam başka oyunda hile açıyodur bilemezsinBunu diyip hile sitesine üye olman büyük ironi kanka
Ne anlatıyon kanka başka oyunda açınca o oyundakilerin zevklerini mahvetmiyor mu ?kanka adam başka oyunda hile açıyodur bilemezsin
o gün modum düşüyor daha oyuna girmiyorum olacak şeyler bunlar malesef engelleyemezler.valorant da karşınıza gelen hileler hakkında ne düşünüyorsunuz
aynısı bu arada aspgasjdajfbenim karşıma gelmeleri legit oynamama birazcık engel oluyor onun dışında kralı gelse farketmez![]()