Onaylı Üye
formatlasam pcyi düzelir mi yoksa yani nerden bilicem ban yer miyim yemez miyim ona göre hiç girmiycek miyim main çaraeğer kullandığın hile update alıyorsa ve belli bir süre geçerse ban yemezsin ancak kullandığın hile dt olursa 2 hesabında ban yeme ihtimali çok yüksek
hayır format kurtarmıyor serverda kayıt ediliyor çünkiformatlasam pcyi düzelir mi yoksa yani nerden bilicem ban yer miyim yemez miyim ona göre hiç girmiycek miyim main çara
e peki ne kadar beklemem lazım mainime girebilmek için ve yani nasıl anlıycam şimdi girebilirim veya giremem diyehayır format kurtarmıyor serverda kayıt ediliyor çünki
hileye update gelene kadar bekle sonrasında format atıp devam ete peki ne kadar beklemem lazım mainime girebilmek için ve yani nasıl anlıycam şimdi girebilirim veya giremem diye
Küfür sebebi sonucu ban yersinben buradan pubg mobile hilesi açmıştım geçen sene arkada vanguard açıkmış valoya bi girdim hile yoktu valomda şakkk diye bi ban yedim hesap gitti. Önerim hileyi kullandıktan sonra dosyasını sil ve pc yi yeniden başlat arkada çalışmadığından emin ol hesaba para filan attıysan zaten önermiyorumda girmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?