Valorant'ta hile kullanılmayan hesabın banlanması mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valorant'ta 3 5 gün radar hilesiyle oynadım, banlanmadım. Şimdi, main skinli hesapta oynayacağım ama hile açmayacağım. Sonradan ban atarlar mı? Sistem banı yüzünden hilesiz oynadığım hesapta ban yer mi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben buradan pubg mobile hilesi açmıştım geçen sene arkada vanguard açıkmış valoya bi girdim hile yoktu valomda şakkk diye bi ban yedim hesap gitti. Önerim hileyi kullandıktan sonra dosyasını sil ve pc yi yeniden başlat arkada çalışmadığından emin ol hesaba para filan attıysan zaten önermiyorumda girmeni

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
eğer kullandığın hile update alıyorsa ve belli bir süre geçerse ban yemezsin ancak kullandığın hile dt olursa 2 hesabında ban yeme ihtimali çok yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eğer kullandığın hile update alıyorsa ve belli bir süre geçerse ban yemezsin ancak kullandığın hile dt olursa 2 hesabında ban yeme ihtimali çok yüksek
formatlasam pcyi düzelir mi yoksa yani nerden bilicem ban yer miyim yemez miyim ona göre hiç girmiycek miyim main çara

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle main hesabına daha erişemezsin fakat direkt ban yemediğin için 3 ay 4 ay sonra ticket at hwid banın varsa o kalkar hesabının banının kalkacağını düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile kullanmak, bir oyunun kullanım koşullarına aykırıdır ve genellikle ciddi sonuçlara yol açabilir. Valorant gibi oyunlarda, hile kullanımıyla ilgili yapılan güvenlik önlemleri vardır ve hile kullanan oyuncuların banlanmaları mümkündür.

Eğer 3-5 gün radar hilesi kullanarak oynadıysanız ve şu ana kadar banlanmadıysanız, bu sizi garanti altına almaz. Oyun geliştiricileri, zamanla yeni güvenlik önlemleri ekleyebilir veya hile tespit algoritmalarını güncelleyebilir. Bu nedenle, bir hile kullanmış olmanız, gelecekte ban yeme riskinizi artırabilir.

Hesaplar arasında bir bağlantı olup olmadığına dair kesin bir bilgiye sahip değilim. Ancak, eğer aynı kişi tarafından kontrol edilen birden fazla hesap, hile kullanımı nedeniyle bir hesap banlandığında diğer hesapları da etkileyebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile dt olursa patlarsın riske gerek yok yan hesap devam et

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Evet banlanma riskin var girmemeni öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum pc yi bir formatla çünkü sen ne kadar silsende çeşitli yerlerde bu dosyaların izleri kalıyor ve vanguard bunu bulabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben buradan pubg mobile hilesi açmıştım geçen sene arkada vanguard açıkmış valoya bi girdim hile yoktu valomda şakkk diye bi ban yedim hesap gitti. Önerim hileyi kullandıktan sonra dosyasını sil ve pc yi yeniden başlat arkada çalışmadığından emin ol hesaba para filan attıysan zaten önermiyorumda girmeni
Küfür sebebi sonucu ban yersin

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende hiç hile kullanmadan ban yemiştim aynısını yaşadım oluyor yani geri de açmadılar xd

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben aynı durumu yaşadım başka hesapta açmıştım mainde ban yedi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çok belli ettiysen ve kullandıgın hile dt olduysa yersin ki buranın hilesi sürekli güncelleniyor oyle bisey olmaz

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkada acık olan eskiden kullandıgın hilelerin dosyalarını tespit etmiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...