Valorant'ta hile kullanmadığım halde banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valorant'ta hile kullanmadığım halde ban yedim. Bir CS:GO'da hile açmıştım, o kadar. Ondan olacağını düşünmüyorum ben ama.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
vanguard farklı oyunların hilelerini kullansan da banlıyor

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
CSGO da açtığın hile yüzünden olabilir en nihayetinde ikiside hile ve riotvanguard bunu algılayabilir.
PCyi açtığında o gün valo girmeyeceksen riotvaguardı direkt kapat. Kalıntı dosyaları temizle temp, %temp%, Prefetch gibi hileleri kullanırken bu tür şeylere dikkat etmelisiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Büyük ihtimal CS:GO'daki hile yüzünden ama destekten gelecek olan cevabı beklemek lazım.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vanguard o hileyide algılamıs olabilr vanguard açıkken baska oyunda bile hile kullanmayın

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
teşekkürler. peki ticket atsam ban kalkarmı çok para yatırdım hesaba

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende ayni sekilde lolde kullandigim hile yuznden yemistim. ticket attim birsey degsmedi

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Valaron hakız yere ban atıyor sağa sola zaten öyle senide vurmuş olabilir yada cs deki hileyi algılamıştır

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
benim de çok başıma geldi. lanet olası vanguard her şeyi sanki valorant içinmiş gibi algıladığı için, malesef ban yiyoruz.
fakat kanıtlayabilirsen bir defaya mahsus benim banımı açmışlardı, eğer ki elinde oyun görüntüleri kayıtları vs mevcutsa.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
vanguard mu ne olacagı bellı olmaz diğer hilelerden de tespit edip atabiliyor sanırsam o nedenle olmuştur yoksa neden atsın

ne yazsam bilemedim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eğer farklı bir hile kullandıysan ondan olabilir nede olsa bence vanguard virustotal mantıgı ile çalışıyor destek eğer ticketine cevap vermiyorsa işlerine gelmiyodur cevap vermek.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Vanguard'ın bilgisayarındaki hileleri tespit etme özelliği var. Bu dolayısıyla ban yemişsindir.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Reis başka açtığın oyun hilelerinden dolayı valoranttan ban yemişssindir ban kodun neydi bu arada ticekten geri dönüş gelcektir

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ben ilk defa duydum bunu evet ben de apex hilesi açarken sıkıntı çıkarıyordu ama valoranttan hiç ban yemedim. Desteğe yazıp kanıtlaman en mantıklısı.

𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
ticket at bekle ama başka oyunda hile kullanıyosan kesinlikle ve kesinlikle vanguard'ı kapatmalısın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
vanguard varsa 3. parti yazılımı algılayabiliyor yani pcne bir kez hile indirdiysen geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ticket açacaksın kankam, yalnız şu ana kadar olumlu dönüş yaptıklarını görmedim en azından 3 ay banı kitliyorlar ne yazık ki, kolay gelsin.

Üye
3 HİZMET YILI
ticket at bekle ama başka oyunda hile kullanıyosan kesinlikle ve kesinlikle vanguard'ı kapatmalısın.
knk zamanında bende yemiştim ama support aracılığı ile ulaşıp bi arkadaşımın hesapta hile kullanmış olabiliceğini kendimin asla öyle bişey yapmıcağını söyledim ama bu kesin çözüm deil ama her türlü destek ile iletişime geçmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hiç bir şey yapamzsın arkadaş da yemişti bir daha ticket atarsan bot cevap verecek diye başından savdılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...