Valorantta hile nasıl yapılır?

Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, ben Valorant için hile yapmak istiyorum. Herhangi bir tecrübem yok. İnternette görüyorum, bütün hileler birbirine benziyor ve satıyorlar. Hileye para vermek istemiyorum. YouTube'a ve Google'da biraz baktım fakat hiçbir öğretici video göremedim. Bu işten anlayan biri yardım edebilir mi? Çok kapsamlı bir şey olsun istemiyorum; aimbot veya wallhack olsun yeter, öğrenmek istiyorum. Nereden öğrenebilirim, bilir kişi bana yardım eder mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hilenin source kodlarını satanlar var çeşitli hile sitelerinde bulabilirsin. onları alıp visual studio ile derlemen lazım onun içinde youtube'da videolar var izleyebilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
para vermek istemiyorum çok geniş kapsamlı olmasına gerek yok sadece wallhack olsa da plur bi konulardan anlıyorsan dc varsa yardımcı olur muusn ?

youtubede ve googlede anlatımları var yapabilirsin
para vermek istemiyorum çok geniş kapsamlı olmasına gerek yok sadece wallhack olsa da plur bi konulardan anlıyorsan dc varsa yardımcı olur muusn ?

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
hilenin source kodlarını satanlar var çeşitli hile sitelerinde bulabilirsin. onları alıp visual studio ile derlemen lazım onun içinde youtube'da videolar var izleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
kk ilk öncelikle piyasada bedava hile kalmadı bulabilirsen yt üzerinden veya dc üzerinden ürteli bir şekilde satın alabilirsin

Üye
1 HİZMET YILI
Şu an piyasada o kadar güzel valorant hilesi yok ama bulursan haber verebilirsin bende bekliyorum valorant hilesini