Valorant'ta hiç hile kullanmadan bugün ana hesabım VAN 152, yan hesabım uzaklaştırıldın hatası verdi. Banlamışım kısaca nedenin ide bilmiyorum zaten banım açılır mı?
Valorantta hiç hile kullanmadan bugün ana hesabım van 152 yan hesabım uzaklaştırıldın hatası verdi.Banlamışım kısaca nedeninide bilmiyorum zaten banım açılırmı ?
Banlanma sebebin vanguarda takılan bir şey olduğu için.
Eğer 3. parti yazılım kullanmaktan banlandığını belirtiyorsa, büyük ihtimalle direkt hwid ban yedin.
Destek talebi açarak donanım banının ne zaman kalkacağını öğrenebilirsin.
Onun dışında başka bir hile kullanırken örnek lol sc hilesini kullanmadan önce vanguardı kapat yoksa valoranttan ban yemene sebep olacak.
Valorantta hiç hile kullanmadan bugün ana hesabım van 152 yan hesabım uzaklaştırıldın hatası verdi.Banlamışım kısaca nedeninide bilmiyorum zaten banım açılırmı ?
Aldığın hatayı riot üzerinden sorgula, aksini düşünüyorsan desteğe yaz. Ban yediğin tarihi ve süresini de onlardan öğrenebilirsin. 3 ay diye hatırlıyorum.