Valorantta HWID banım kalkmış mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. Hesabım saçma bir şekilde hwid ban yemişti, tam 3 ay oldu bugün. Ticket attığımda 22 Haziran'da açılacağı söylenmişti de açılmış mıdır banım sizce? Oyunu baştan indirmeden önce size de sormak istedim. Açılıp açılmadığını öğrenmek için riot desteğe ticket attım bu arada, henüz dönüş olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ban sonrası temiz bi kurulum yapmanı öneririm yani açılmıştır fakat pc bi format atmakta fayda var

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kalkmıştır bir sorun olduğunu sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Açılmıştır bence ama sen yine yarın gir bence

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Verilen tarihle bi kaç gün sapma olabiliyor. Söyledikleri gibi temiz kurulum yaparsan senin için daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
eğer 3 ay olduysa banın kalmıştır eğer oyunda gene hata alıyosan format at bios güncelle sonra en son oyunu kur yeni hesap aç oyna tabi banın kalktıysa

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer 3 ay olduysa banın kalmıştır eğer oyunda gene hata alıyosan format at bios güncelle sonra en son oyunu kur yeni hesap aç oyna tabi banın kalktıysa
ben de 3 ay diye bi söylenti duydum fakat ban yeme sebebini bilmiyorsan :)) bi format atta bir daha yeme banı xd

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Temiz bir format at ban yememek için

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben de 3 ay diye bi söylenti duydum fakat ban yeme sebebini bilmiyorsan :)) bi format atta bir daha yeme banı xd
Kanka 3 ay söylenti değil. 3. parti yazılım algıladıklarında van 152 hatası alıyorsun. Eğer van 152 ise 3 ay yemiş oluyorsun. Fakat 61 hatası alırsan perma ban. Valorantın ban sisteminin belli süreleri var.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka 3 ay söylenti değil. 3. parti yazılım algıladıklarında van 152 hatası alıyorsun. Eğer van 152 ise 3 ay yemiş oluyorsun. Fakat 61 hatası alırsan perma ban. Valorantın ban sisteminin belli süreleri var.
valla benim lol hesabımla beraber banlanırsa sıkıntı o yüzden hiiiç denemedim bile xd
demek insanlar ban yiye yiye işi çözmüşler 152'de 3 ay, 61'de perma aahahahasd

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ban bitince genellikle girmeden önce temiz format daha sağlıklı olur temiz bir başlangıç oluyor giriceksen öyle girmeni tavsiye ederim

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
eğer elinde başka kastığın çar varsa o çara girme yeni çar aç ve gir oynayabiliyosan 1-2 derecesiz at çık tekrar girebiliyosan o çara banlanmamışsındır genelde 1-2 derecesiz maç bile olmadan ban atıyor eğer ban kalkmadıysa sonra ban yersen o kastığın hesap varsa ona girme eğer kalkmadıysa 1-2 gün sonra kalkar

Üye
5 HİZMET YILI
bence bir temiz kurulum yap çünkü vanguard 3 . parti bir yazılım bulduğu için ban atmış olabilir mouse programı vb senin haberin yoktur ve gene ban yersin sıfırdan temiz krlum iyidir

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam VALORANT'ı Güzelce heryerden kaldır temiz bir kurulum yap ne olur ne olmaz belki kalıntı falan kalmıştır tekrar ban yeme
Ha bu arada Verdiği tarihlerin Örn:22 haziran 2021 açılcak diyipte o tarihe gelindiği zaman açılmaz ise 3 saat ile 1 gün arası beklemeni tavsiye ederim kolay gelsin hocam iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...