Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Mouse yazılımı yok kardeşim benim konuda belirttim zaten. Kullandığım mouse 20 tl lik mouse işten çok vakit bulamadığım için rankımda düşük yani gümüş eloda olduğum için alma gereksinimi duymadım.Crackli indirdiğin oyunlardandır büyük ihtimalle
Veya mouse yazılımındanda olabilir
Bana kalıcı olarak uzaklaştırıldığımı yazıyor zaten ama asıl mevzu şu banın 3 6 9 12 ay sonra açılması benim içimi soğutmaz 2700 liralık hesap gittikten sonra ne anladım ki o işten ben... Vay be olaya bak başka hesaba girince hata vermesi gerekirken hem girdirip banlıyor hemde ban süresine 1 ay daha mı ekliyor...Allah belasını versın o valorantın ne yazdıysan aynısı benımde başıma geldi ve sana bir sürprizim var dıger hesaptan denediğin için ban sürene 1 ay daha eklendi . Yarabbi Memoryhackers adminlerinin valorantı wolftuye çevırdığını görmeyi bana nasip et
.D göremeyiz ama neyse xdAllah belasını versın o valorantın ne yazdıysan aynısı benımde başıma geldi ve sana bir sürprizim var dıger hesaptan denediğin için ban sürene 1 ay daha eklendi . Yarabbi Memoryhackers adminlerinin valorantı wolftuye çevırdığını görmeyi bana nasip et
Konuyu okumadan yorum yapmanızı bir türlü çözemiyorum... Yok diyorum yok yok kardeşim 20 tl lik mouse ofislerde kullanılanlar gibi.fare yazılımında yaptığın macroları fareye kayıt edip programı kapatman gerek o nedenle ban yiyor olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?